Annonce
Ugeavisen Varde

Kreativ tænkning

Dorte Nielsen er leder af Center for Kreativ Tænkning. Hendes seneste bog Den Kreative Tænkers Hemmelighed, der blev udgivet på engelsk i 2016 og på dansk i 2017, er oversat til 11 sprog og bliver solgt i 65 lande. Privatfoto
Annonce

Dorte Nielsen er ekspert i kreativ tænkning. Hun er leder af Center for Kreativ Tænkning, som hun etablerede i 2015. Formålet med dette center er at forene forskningsresultater og praktisk anvendelse.

- Ambitionen er at hæve det kreative niveau. Derfor skrev jeg i samarbejde med amerikanske Sarah Thurber bogen ”Den Kreative Tænkers Hemmelighed”, som er blevet en megasucces. Der er stor efterspørgsel på kreativ tænkning. Det er af hjerneforskere udråbt som en regulær nødvendighed for at overleve i det 21. århundrede, hvor kreativitet ikke længere er en luksus, fortæller Dorte, der her kommer med eksempler på kreativ tænkning.

Kreative mennesker er gode til at se sammenhænge. Ved at styrke din evne til at se sammenhænge kan du forøge din kreativitet.

Dorte Nielsen, leder af Center for Kreativ Tænkning

Dorte Nielsen

Dorte Nielsen har i flere end 25 år undervist og forsket i kreativitet. Hun har udgivet ni bøger om kreativ tænkning blandt andet ”Den Kreative Tænkers Hemmelighed”, der blev udgivet på engelsk i 2016 og på dansk i 2017. Den er indtil dato udkommet i mange tusinde eksemplarer, er oversat til 11 sprog og bliver solgt i 65 lande.

Dorte er uddannet fra Den Grafiske Højskole, The School of Communication Arts i London, og The International Center for Studies in Creativity, New York, hvor hun har en Master of Science i Kreativitet. Hun har grundlagt uddannelsen Kreativ Kommunikation på Danmarks Journalisthøjskole. Hun har fået en stribe internationale priser og er kendt for sin evne til at forene forskningsresultater med praktisk anvendelse.

I dag leder Dorte Nielsen Center for Kreativ Tænkning og er dedikeret til at hjælpe andre til at blive bedre til at tænke kreativt i folkeskolen, erhvervslivet og på ledelsesgangene.

Læs mere på creativethinker.com

Dorte Nielsen har skrevet ni bøger om kreativ tænkning. Du kan træne din hjerne, ligesom du træner dine muskler. Den kreative tænkers hemmelighed, af Dorte Nielsen og Sarah Thurber, er god til dig som forælder, der gerne vil vide lidt mere om teorien og tankerne bag. Bogen indeholder også 21 øvelser. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce