Annonce
Ugeavisen Varde

Lån dig til en lystfiskeroplevelse

Fiskeekspressen kan lånes af alle. PR-foto
De lokale sportsfiskerforeninger står klar med Fiskeekspressen, som er spækket med udstyr, der kan lånes.
Annonce

Varde: Lystfiskeriet vækker det gamle urinstinkt i os. Vi er fangere. Og for at hjælpe instinkterne på rette vej i denne digitale verden, så er det nu muligt at låne eller få besøg af Fiskeekspressen, som er en udløber af regeringens sommerferiepakke ”Sommer i naturen 2020”. Fiskeekspressen er en lukket trailer spækket med udstyr, der gør en god dag ved åen, søen eller kysten.


Fiskeekspressen er en lukket trailer spækket med udstyr, der gør en god dag ved åen, søen eller kysten.

Fra artiklen


Her i det sydvestjyske område driver Grindsted Sportsfiskerforening, Sydvestjysk Sportsfiskerforening og Varde Sportsfiskerforening i fællesskab den ene af i alt ti Fiskeekspresser, der er fordelt ud over hele landet.

Annonce

Lystfiskeriets dag

Formand Steen Thomsen fra Varde Sportsfiskerforening oplyser, at tilbuddet om udlån af grej er til familier, foreninger, skoler, dagtilbud og andre, der gerne vil ud at fiske. Kontakt den lokale sportsfiskerforening eller book Fiskeekspressen på www.sportsfiskeren.dk/fiskeekspressen.

Til Lystfiskeriets dag den 13. september vil Fiskeekspressen kunne opleves ved sandfanget opstrøms broen ved Varde Å på Karlsgårdevej fra klokken 9.30 til 13.00. Husk fisketegnet, som alle mellem 18 og 65 år skal have tegnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce