Annonce
Ugeavisen Varde

Larsens Blomster i Varde udvider med selvbetjening

Indehaver af Larsens Blomster i Varde, Helle Moslund (th), udvider med selvbetjening udenfor normale åbningstider. Her er hun sammen med Anja Rahbek Sørensen ved at gøre hylderne klar. Foto: Malene Wonbek

Varde: Inspireret af kollegaer fra andre byer har indehaver af Larsens Blomster i Brogade i Varde nu besluttet at udvide butikkens åbningstider med selvbetjening.

- Det er en ordning, der beror på tillid og ærlighed. Den fungerer godt i mange andre byer, og så tænker jeg, at det skal vi selvfølgelig også have i Varde. Fra fredag den 23. april vil man derfor også kunne købe blomster fra 06 til 09 og igen fra 17-22, fortæller Helle Moslund, der for seks år siden blev indehaver af Larsen Blomster.

- Vi har indrettet butikkens vindfang, hvor der vil være et udvalg af buketter, planter og gavekurve. Hvis man har en bestilling, der først kan afhentes udenfor normale åbningstider, så er der nu også mulighed for det, siger Helle med smil.

Annonce

Selvbetjeningen foregår på den måde, at man sender en sms til et et bestemt nummer - herefter får man en kode, så man kan åbne butiksdøren og komme ind i vindfanget, der for god ordens skyld også bliver videoovervåget.

- Kunderne betaler med mobilepay. Det er let og enkelt. Nu har man i hvert fald mulighed for spontant at glæde andre med en buket, siger Helle Moslund.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce