Annonce
Ugeavisen Varde

Lene satser på Krææs ud af huset

Lene Haahr ændrer sit koncept, så der fra 1. marts bliver meget mindre traditionel slagteriudsalg, men endnu flere salater, delikatesser og færdigretter. Foto: Malene Wonsbek
Når der ikke er tid til det hele, må man vælge. Indehaver af Krææs i Varde, Lene Haahr, ændrer sit koncept og satser endnu mere på færdige madretter og salater.
Annonce

Varde: Siden Lene Haahr i 2018 udviklede sit eget madkoncept og skiftede navn til Krææs, er efterspørgslen på mad ud af huset steget med godt 60 procent. Eller sagt på en anden måde: Hun kan ikke længere følge med, så nu tilpasser hun konceptet.

- Mit hjerte brænder for at levere mad ud af huset, og mit hoved er fuld af skøre ideer til at udvikle opskrifter til de madglade. Der er især stor efterspørgsel på vegetarmad, på færdiglavede retter til pensionister og de travle familier, siger Lene Haahr, der vurderer at halvdelen af de nye kunder er firmaer, der blandt andet gerne vil have frokostordninger.

Annonce

Nyt brød med saltluft

- Selvom vi løber stærkt, kan vi ikke nå det hele, så fra 1. marts vil udbuddet i delikatessen være helt anderledes. Man kan stadig få fersk kylling, hakkekød, leverpostej og en god bøf, men ellers vil kunderne bemærke, at det er færdiglavet mad og salater, vi satser på, forklarer indehaveren, der er uddannet bager og derfor også har besluttet at slå sit eget brød op.

- Et bageri ved Ribe, beliggende helt ude ved Vestkysten, skal producere et brød, som jeg har lavet opskriften på. Det unikke ved dette bagværk, som sælges i butikken, er, at brødet koldhæver 12 timer i den salte marskluft mellem ebbe og flod, og det tilfører en helt særlig smag, forklarer hun og tilføjer:

- Selvom vi ændrer konceptet, får det ikke konsekvenser for personalet, men opgaverne bliver mere specialiserede, for nu skal vi, i endnu højere grad end tidligere, til at sylte, henkoge, marinere og sætte vores helt personlig præg på alt, hvad der langes over disken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce