Annonce
Ugeavisen Varde

Lokale dansere er med i nyt program på TV 2

Holdet Twenty til tv-optagelserne. PR-foto
Når TV2 til foråret blænder op for "Den vildeste danser", er det med deltagelse fra Varde, hvor 19 piger viser en dans, der handler om mobning.
Annonce

Varde: Fredag den 13. december var 19 piger fra danseskolen "Dance Company Twenty" i Varde med i første del af TV2's nye underholdningsprogram "Den vildeste danser".

- Det startede i sommer. Jeg blev kontaktet af produktionsselskabet, der havde set vores fire konkurrencehold til konkurrencer. Jeg spurgte de piger, om de ville med på et hold, der skulle i tv. Alle sagde ja. I september begyndte vi med intensive søndagstræninger. Jeg lavede koreografien, vi bruger, til afslutningsshowet i 2019, men vi skulle stramme det op, så det blev 100 procent synkron, fortæller danselærer Caroline Sander Jepsen, indehaver af Dance Company Twenty.

Til dansen på tv havde hun valgt, at holdet skulle danse en sårbar moderne dans, der behandler emnet mobning. Den er bygget på de historier, hun hører fra sine dansere.

Den vildeste danser

Værterne er Christopher Læssø og Christiane Schaumburg-Müller.

Dommerne er Silas Holst, Mille Gori (Motor Mille) og Sonny Fredie Pedersen.

Annonce

Vild weekend

Holdet hedder Twenty og består af 19 dansere i alderen 14-20 år. At være med i tv blev en hård omgang for nattesøvnen for pigerne. Torsdag aften efter træning i Varde kørte de til København, og næste morgen mødte de klokken 6.30 på hotellet. Alle fik lagt makeup og sat hår, så de ser ens ud på scenen.

Fredag 15.30 gik de på tv-scenen. Efter dansen kom de retur til Varde klokken 01. Lørdag var de til generalprøve på danseskolen, inden de søndag tog til Musikhuset i Esbjerg, hvor de i alt 250 dansere fra skolen havde juleafslutning til et udsolgt show med 600 publikummer søndag.

- Så det var en vild weekend for alle, siger Caroline Sander Jepsen.

Om pigerne fra Varde går videre, må man vente til april med at se.

De 19 piger danser på forskellige hold i danseskolen, men de danner tilsammen holdet Twenty. PR-foto
I midten ses Caroline Sander Jepsen - billedet er fra juleshowet i Musikhuset. PR-foto
I alt 250 danskere fra Dance Company Twenty var på scenen til juleafslutningen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce