Lokale kokkestjerner i køkkenet i den gode sags tjeneste: Samlede penge ind til unge i uddannelse
Tirsdag aften stimlede nogle af Varde Kommunes allerbedste kokke til Von Lügenhals for at kreere en unik syv retters smagemenu, hvor overskuddet gik til konkurrencer for kokkeelever tilknyttet Rybners i Esbjerg.
Copy link address
Martin Jørgensen marjo@jfmedier.dk
Annonce
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
Ingen var overladt til sig selv. De forskellige kokke giver en hånd med, hvor det giver mening. Her er det Høfde 4's ret, der bliver anrettet af flere kokke. Foto: Jacob Schultz
Kokke fra Varde-området viste prøver på deres kokkekvaliteter. Her er det hele flokken med folk fra Hr. Skov, Ho Kro, Høfde 4, Arnbjerg, Von Lügenhals og Café Stranden. Foto: Jacob Schultz
Marmoreret terrine af laks, tørrede svampe og porre med marineret agurk, sprød toast og svampecreme. Ret fra Ho Kro. Foto: Jacob Schultz