Annonce
Ugeavisen Varde

Lokalkendt til Jacobilægerne i Varde

Efter mange år med uddannelse og diverse arbejdspladser glæder Rune Kjeldsen sig til at blive læge i eget hus.

Rune Kjeldsen har købt en andel af praksis hos Jacobilægerne. Han overtager Jens Mindstruplunds patienter.

Annonce

Jens Mindstruplund, der i 2009 var med til at etablere Jacobilægerne, stopper med udgangen af marts. Lægen, der overtager hans små 2000 patienter, er både et lokalt og et kendt ansigt, der netop lige er blevet færdig som speciallæge i almen medicin.

- Jeg kender lægehuset, den daglige rutine og mange af patienterne, for jeg har været tilknyttet Jacobilægerne i to år, hvor jeg i forbindelse med specialuddannelsen også har været i praktik, fortæller Rune Kjeldsen, der glæder sig til at få egen praksis.

Kendt mor

Da han var 20 år, arbejdede han som frivillig på et hospital i Jerusalem. Her opstod tanken om at læse medicin i Odense. På hospitalet i den israelske by mødte han desuden også sin kone, Heidi Møller Kjeldsen, der er opvokset i Ølgod. Parret bor i Varde og har tre børn på 1, 5 og 8 år.

- Min kone er sygeplejerske, og med skiftende arbejdstider er det rart at have bedsteforældre lige i nærheden. Min mor, Inger Kjeldsen, der i mange år var leder af børnebiblioteket i Varde, er lige gået på pension, for netop at have mere tid til os, tilføjer Rune med et stort smil.

Velkommen siger Jens Mindstruplund til sin afløser Rune Kjeldsen, der har købt sig ind i Jacobihusets praksis. Bagerst fra venstre er det Michael Christensen, Sulma Christensen, Kenneth Damgaard og Anette Partsch.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce