Annonce
Ugeavisen Varde

Mød kunstnerne bag udstillingerne på JANUS

Bjarke Regn Svendsen er en af de ni kunstnere bag udstillingen T!NG. Han er en af talerne på Artist Talk på JANUS den 13. september. PR-foto

Tistrup: Søndag den. 13. september klokken 14 byder JANUS - Vestjyllands Kunstmuseum i Tistrup velkommen til Artists Talk med tre af de aktuelle kunsterne på museet - Ann Lundén Jacoby, Hartmut Stockter og Bjarke Regn Svendsen. Det skriver JANUS i en pressemeddelelse.

Ann Lundén Jacoby er aktuel med udstillingen Nødvendige Billeder. Hun fortæller om sine figurative og farvestærke malerier, der fortæller om følelsesmæssig dramatik stærkt forbundet med hendes personlige livshistorie. Ann Lundén Jacoby blev først kunstner i en sen alder, hvor hun efter en depression begyndte at opleve verden omkring sig på nye måder.

Ann Lundén Jacoby er aktuel med udstillingen Nødvendige Billeder. PR-foto

Hartmut Stockter og Bjarke Regn Svendsen er to af de ni kunstnere bag udstillingen T!NG. Udstillingen handler om ting som kunst. Hverdagens genstande, som man via kunstnernes blik eller bearbejdning – ofte med et overraskende ’tvist’ og med humor – ser på ny.

Annonce
Hartmut Stockters installation 'Fuglefodtrin'. PR-foto

Udstillingerne T!NG og Nødvendige Billeder kan ses til og med d. 25. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce