Annonce
Ugeavisen Varde

Mød Lakserytteren hos Bog og Idé i Varde

● Rasmus Kolbe er 28 år og er uddannet fra Kolding Designskole. Lakserytteren, Rasmus Kolbe, gør unge mere kreative gennem tegning, DIY og designopgaver på sine sociale medier. Mød ham hos Bog og Idé i Varde onsdag den 15. juli. PRfoto
Annonce

Varde: Lakserytteren, Rasmus Kolbe, arbejder med at gøre unge mere kreative - både på sociale medier og i den ikke-digitale verden. Lakserytteren har over en million følgere på tværs af sine kanaler, og hver uge ser tusindvis af børn med på YouTube, hvor Lakserytteren har skabt et kreativt tegneunivers. Onsdag den 15. juli klokken 13-14 kommer han i Bog og Idé i Varde for at møde sine fans.

Lakserytteren er udkommet med fantasyromanen, “Griskernes hemmelighed”. Bogen er ikke den normale YouTuber-skriver-en-selvbiografi-bog, men en illustreret fantasy-roman fuld af monstre og magi. Det helt særlige ved bogen er, at Lakserytteren faktisk har skrevet den sammen med sine følgere på sociale medier. De har blandt andet været med til at tegne monstre, finde på skøre ideer og være testlæsere på bogen.

- Jeg vil gerne have, at børn læser mere og slukker telefonen lidt oftere, udtaler Rasmus Kolbe i en pressemeddelelse.

I alt har flere tusind børn over hele landet været med til at udvikle bogen gennem opgaver, der i virkeligheden er lærerige idégenererings- og designprocesser. Lakserytterens nye bog skubber til hans mission om at styrke tegneglæden og gøre danske børn og unge mere kreative.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce