Annonce
Ugeavisen Varde

Mads Korneliussen får sin tiende sæson i Region Varde

Mads Korneliussen tager endnu en sæson i Region Varde. Arkivfoto

35-årige Mads Korneliussen har fået papir på, at han den kommende sæson kan køre i Outrup. Oven i hatten får han også et hyldestløb for lang og tro tjeneste, når han i 2019 tager hul på sin tiende sæson i klubben.

Annonce

Outrup: Region Varde har netop skrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson med Mads Korneliussen.

Dermed får den 35-årige b-kører sin tiende sæson i Outrup.

- Det er jo helt fantastisk, at jeg får lov til at køre i en klub i ti år. Det er der ikke mange kørere, der får lov til i deres karriere. Jeg er bare rigtig, rigtig glad for, at jeg kan blive ved med at være det samme sted. Man bliver jo nok lidt et vanemenneske med alderen, så det spiller også ind, sagde Mads Korneliussen umiddelbart efter, at kontrakten var underskrevet.

Kontrakten blev leveret af Region Vardes holdleder Steven Andersen, der også måtte sætte sin autograf på papiret. Og han spiller en helt central rolle i Mads Korneliussens beslutning om at fortsætte i klubben.

- Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Steven som holdleder på både godt og ondt, hvilket har gjort, at både han og jeg har udviklet os til det positive, så vi har kunnet bruge hinanden lidt i forskellige sammenhænge.

- Vi er begge blevet mere runde, - ikke forstået på den måde, at vi har taget på - og så har vi fået en større forståelse for, hvad et sammenhold på et hold gør, og at det ikke er de individuelle præstationer, der gør, at man vinder et hold-DM. Det tror jeg, vi er kommet til at dyrke mere end mange andre klubber gør, forklarer Korneliussen.

Annonce

Får et hyldestløb

Et helt afgørende punkt i kontrakten var et såkaldt testimonial, som er et hyldestløb for kørere for lang og tro tjeneste.

- Jeg havde faktisk sagt inden sidste sæson, at jeg ville stoppe på toppen og slutte karrieren, hvis vi vandt DM-guld på hjemmebane. Men så havde jeg lige pludselig mulighed for at holde et tiårsjubilæum i 2019, og så kunne jeg jo godt tage en sæson mere.

- Det er et kæmpe klap på skulderen. Det er fantastisk, at de er gået med til, at jeg må få sådan et løb, siger den rutinerede kører, der som bekendt blev danmarksmester med Region Varde i den seneste sæson.

Bliver det så den sidste sæson?

- Jeg har sagt de sidste tre år, at jeg vil stoppe næste år, og så igen næste år og næste år igen, men jeg tænker, at jeg siger, at jeg tager tre år mere, og så må vi jo tage den derfra.

Af hensyn til familien og arbejdet som pædagog vil Mads Korneliussen i den kommende sæson kun køre i den danske liga og den svenske, hvis chancen byder sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce