Annonce
Ugeavisen Varde

Martin Brygmann viser status på musikken til årets sommerspil

Skuespiller og komponist Martin Brygmann har lavet en lille film om status på den musik, han har komponeret og skrevet teksten til, og som danner lydtæppet for årets sommerspil "Fyrtårnet - en gnist i Andersens liv". PR-foto
Annonce

Varde: Midt i coronavirus-epidemien har 7-kanten valgt den optimistiske holdning, at man den 25. juni kan holde premiere på årets sommerspil "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv". Det er i hvert fald stadig udgangspunktet for amatørscenens arbejde.

- Vi følger naturligvis udviklingen tæt, men vi arbejder ud fra et scenarie, hvor tingene lykkes tidsmæssigt, så vi kan byde publikum velkommen til et brag af en verdenspremiere til sommer, siger PR- og marketing manager i 7-kanten Ole Gudmundsen i en pressemeddelelse.

Skuespiller og komponist Martin Brygmann har skrevet både musik og tekst til sangene til årets sommerspil. Carsten Friis står for manuskript og instruktion.

- Martin Brygmann har netop lavet en sjov og informativ film om, hvordan status er på musikken. Ole Kibsgaard har lavet arrangement på en stor del af numrene. Ole skal desuden være orkesterleder, når orkestret tager plads i Det Kongelige Teater, der er en del af den imponerende scenografi, fortæller Ole Gudmundsen.

Filmen kan ses på 7-kantens facebook-side og på www.7-kanten.dk

Samarbejdet startede i forbindelse med at Danmarks største amatørscene 7-kanten, i 2020 har 50 års jubilæum, der blandt andet fejres med Varde Sommerspil.

- H.C. Andersen er én del af mit DNA, og fordi han var så forbistret god til at fortælle historier, skylder jeg ham, at hans berømte fortælling om Fyrtøjet bliver ledsaget af et stort fokus på melodierne, siger Martin Brygmann.

Skuespillerne kan ikke mødes, så de skal øve deres replikker derhjemme, så de kan dem til første prøve.

Ole F. Gudmundsen PR- og marketingmanager 7-kanten

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce