Annonce
Ugeavisen Varde

Masser af tid!

20 år på samme arbejdsplads, jeps det kan jeg fejre om et par dage. Jeg kan huske, da jeg startede, der fik jeg at vide fra min fagforening, at i min type job var man typisk kun i cirka syv år, så cirkulerede man videre. Den gode grund til, at jeg er her endnu, er jo, at jeg nyder mit job, nyder min kolleger, nyder mine kunder og de opgaver, jeg har. I skal ikke sige det højt, men under coronaen har jeg faktisk savnet dem alle.

At bruge små 171 år bare på fire ting, det er vildt...

Torben Lehmann

30 år. Der er heller ikke mere end et par uger til, at fruen og jeg kan fejre vores 30 års bryllupsdag. Også her er jeg ret godt tilfreds med udviklingen. Jeg tror, vi efterhånden har vænnet os så meget til hinanden, så mon ikke vi tager 30 år mere. Og det har da kastet to dejlige drenge af sig.

33 år. Til juli er det 33 år sidenm Suzi & Quadratrødderne for første gang optrådte på Friluftsscenen i Arnbjerg, siden blev vi til Sweet Glam Jam og nu The GLAM, en fantastisk rejse rundt til en masse spillesteder, festivaler og musikhuse. En turne til Thailand samt lidt i Tyskland, og vi spiller mere end nogensinde.

Annonce

43 år. I Open Air har jeg snart været med i bestyrelsen i 43 år. Vildt at tænke på at den lille hyggekoncert, vennerne arrangerede en lørdag eftermiddag for så mange år siden, er blevet til det store arrangement, vi i dag kalder Open Air Varde, det er igen noget med at nyde de mennesker, man arbejder sammen med, både i bestyrelseslokalet og det daglige arbejde, og hvert år når vi nærmer os uge 30, så kribler det for at komme i gang og få lavet en koncert sammen med Open Air familien.

45 år. I år har jeg spillet sammen med brødrene Erik og Bjarne Søgaard i over 45 år. Det er helt vildt. Vi tre drenge har faktisk mødtes hver tirsdag i alle disse år for at øve. Er vi blevet bedre? Ja lidt, men det vigtigste har været, at vi har spillet og sunget og hygget sammen. Ved guder vi tit har skændes og været højt oppe, men få minutter efter er vi et andet sted og spiller sammen igen, lidt fantastisk.

63 år. Måske er der et mønster i det her, jeg er måske lidt en tryghedsnarkoman, jeg flandrer ikke bare sådan rundt. Men at bruge små 171 år bare på fire ting, det er vildt, for der skal jo også være tid til at være far, til motorcykelklubben, familien, Dansk Live, klummer, foredrag, debatter, venner, koncerter, festivaler, ja til at blande sig i alt muligt….heldigvis er jeg jo kun 63 år, så der er masser af tid.

Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Cowboy-eventyret på Torvet er slut: Nu er der muligvis nye lejere til pølsevognen i hjertet af Varde

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce