Annonce
Ugeavisen Varde

Medborgerhuset fejrede åbning med rød løber og flag

Vejret viste sig fra sin forårsmilde side, da Medborgerhusets brugere omsider kunne mødes igen efter en meget lang nedlukning. Privatfoto

Varde: Der var rød løber og flag sat ud, da Medborgerhuset forleden omsider kunne byde sine brugere indenfor igen efter en lang nedlukning.

16. december blev der lukket for alle aktiviteter, og mange især pensionister og efterlønnere, som udgør brugerskaren om dagen, har siden savnet at kunne mødes om aktiviteter og hyggesnak i den markante bygning i Storegade.

Den røde løber var rullet ud til modtagelse af brugerne af Medborgerhuset mandag. Medborgerhuset huser aktivitetstilbud for alle borgere, der bor i Varde Kommune. Om dagen er det pensionister og efterlønnere, der bruger huset. Privatfoto

Mandag 10. maj blev genåbningen fejret med kaffe og kage og naturligvis efterlevelse af afstandskrav, fremvisning af coronapas og så videre. Men nu er der så småt opstart af aktiviteter igen, og ikke mindst kan den store del af Varde Kommunes ældrerelaterede foreninger, der holder til i huset, komme i gang igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce