Annonce
Ugeavisen Varde

Merete Vigen HansenJeg er højdepunktsforladt…

Det bliver et højdepunktsforladt år. Det handler ugens klumme af Merete Vigen Hansen om. Arkivfoto: Christen Bergh
Annonce

Jeg skrev min seneste klumme i starten af Corona, på trods af en gevaldig rutsjetur med firma og fødselsdag var jeg optimist. Det er jeg stadig, og synes trods alt det Corona har medført både som sygdom og som trussel mod vores hverdag, at jeg kan tage meget positivt med mig.

Jeg måtte begynde at have aktiviteter i mit firma igen den 8. juni, jeg har fået kompensation for tabt omsætning, så min røv er reddet lige nu og her. Så er der alle problemerne og udfordringerne der ind imellem, men dem forsøger jeg at høste mig igennem. Folk er jo positive og samarbejdsvillige, for vi er alle i samme båd, så der findes alternative løsninger og idérigdommen er stor derude.

Men lige et sted er jeg ramt, sådan helt ind til benet. Jeg er helt og aldeles højdepunktsforladt!

Efterhånden som ugerne går, og jeg kigger i min kalender med alt det, jeg skulle have lavet her i foråret og hen over sommeren, så kan jeg godt få det lidt stramt.

Jeg elsker at være i naturen, jeg elsker dagligdagen, og har egentlig ikke de store fordringer. Men der er nogle ting, man plejer at gøre, år efter år, højdepunkterne hen over en sommer.

Den forgangne weekend måtte jeg trøste mig med en G&T, for der sad jeg med en bitter smag af, at der stod Naturmødet i min kalender, et par dage i Hirtshals med spændende oplæg og møder, og ikke mindst samværet med skønne naturvenner fra hele Danmark og mange forskellige organisationer. Det krævede en G&T og en virtuel skål på Facebook med naturvennerne, for at holde humøret oppe.

Og sådan bliver sommeren i år - højdepunktsforladt.

Ingen festivaler, ingen koncerter, ingen sommerspil, alt det vi næres ved i gode venners lag. At det er med gode venner, vi fejrer højdepunkter, er det vi må holde fast i. I stedet for store højdepunkter, må vi lave mange små, hvor vi igen kan nyde noget samvær om et bål, over grillen, picnic på stranden, gåture i naturen.

Bare det at kunne være sammen, har fået så stor værdi, nu det har været taget fra os for en tid. Så de af os der igen må være sammen, skal sætte pris på det, og sende en tanke til de mange, som stadig er nødt til at isolere sig den kommende tid. Og så skal vi glæde os til de mange højdepunkter, der vender tilbage næste år.

Efterhånden som ugerne går, og jeg kigger i min kalender med alt det, jeg skulle have lavet her i foråret og hen over sommeren, så kan jeg godt få det lidt stramt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce