Annonce
Ugeavisen Varde

Min Frello-begejstring

Lokalredaktør Dorthe Knudsen. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Et stort strejf fantasi og finesse bliver en del af Frelloskolen i Varde. Otto Frello har lagt navn til og bliver en del af Varde Kommunes kommende største skole, og da jeg i forvejen er begejstret for Otto Frello og hans univers, er jeg en yderst taknemmelig læser af ugens fokus på Frelloskolen.

Selv dansklokalerne bliver udsmykket. Du kan også læse, hvor meget skoleleder Morten Møller Jensen glæder sig til første skoledag i 2021.

Så gå om bord i vores lille strejf af Frellos univers i denne ugeavis.

Annonce

Råger og musik

Ugens klummeskribent er Ole F. Gudmundsen, som skriver om friluftsscenen og det manglende sommerspil og Open Air i år, hvor corona har sendt begge arrangementer et år frem i tiden. Men han skriver om det i forhold til rågerne dernede - med kulturløse hjerner, som trænger til sang.

Og så skal jeg ikke afsløre mere.

Annonce

Sang og dans i Arnbjerg

Heldigvis for både råger og Ole F. Gudmundsen, så er der både toner og dansetrin på vej til Arnbjerg. Caroline Sander Jepsen, som driver danseskolen Dance Company Twenty, tilbyder dansetimer for ni personer ad gangen de næste tre uger på Friluftsscenen. Og - ikke mærkeligt - blev mange af timerne hurtigt booket.

Stor ros for initiativet, begejstringen og nytænkningen. På både egne og rågernes vegne.

Samme ros skal tilfalde LOF, Kirstine Bonde og Per Sønderby, som tilbyder korsang i Arnbjerg. Ti gange kan man med LOF komme og synge med i Arnbjerg og blive en del af et kor, som følger tendensen med fællessang, som har fået en opblomstring her under coronakrisen.

Læs mere i denne ugeavis og husk: Du behøver ikke vente eller gå ned i Arnbjerg - syng og dans bare nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce