Annonce
Ugeavisen Varde

Minister besøgte rådhuset, Samstyrken og Krogen

2. viceborgmester Søren Laulund (S) til venstre og borgmester Erik Buhl (V) til højre tog imod social- og indenrigsminister Astrid Krag mandag. PR-foto
Mandag var social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) på besøg i Varde.
Annonce

Varde: Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) besøgte mandag Varde Kommune.

Første visit var på rådhuset, hvor borgmester Erik Buhl (V) og 2. viceborgmester Søren Laulund (S) tog imod ministeren. Her blev der talt om de aktuelle udfordringer og muligheder på social- og handicapområdet, lyder det fra Socialdemokratiet Varde i en pressemeddelelse.

Næste stop var Samstyrken, hvor ministeren blandt andre mødte Kurt Bertelsen, som i mere end 30 år har været leder på området.

Her blev der også mulighed for et besøg i en af beboernes lejligheder på Krogen. Det var Troels S. Mortensen, der havde glædet sig til ministerens besøg, og han fik også en selfie som minde om dagen.

- Vi har haft flere besøg af politikere fra Christiansborg her i Varde, og efter den Socialdemokratiske regering tiltrådte endnu flere herfra, og i dag endnu et ministerbesøg, og vi kan på den måde komme til at påvirke Christiansborg, lyder det fra Søren Laulund i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce