Annonce
Ugeavisen Varde

Museumsinspektør holder foredrag om malernes Nymindegab

Museumsinspektør og historiker John V. Jensen fra Vardemuseerne fortæller om Laurits Tuxens ”opdagelse” af Nymindegab, om stedets særlige poesi og om malergruppen ”Æ Gaf". PR-foto


Annonce

Nymindegab: Varde Museumsforening afholder i samarbejde med Ølgod Museumsforening et spændende foredrag mandag den 7. september 2020 kl. 19.30 på Nymindegab Museum.

Museumsinspektør og historiker John V. Jensen fra Vardemuseerne viser rundt i det nyrenoverede museum og fortæller om de nye udstillinger.

John V. Jensen vil fortælle historien om Laurits Tuxens ”opdagelse” af Nymindegab, stedets særlige poesi og om malerne, ”Æ Gafs” vandring og ikke mindst om kulturmødet mellem de lokale og turisterne, jægerne og malerne, der kom til Nymindegab fra 1890'erne.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Varde Museumsforening, mens der kræves entre for alle andre. Kørelejlighed tilbydes.

Varde Museumsforening, der har over 700 medlemmer, har i samarbejde med Ølgod Museumsforening stået bag et spændende og varieret program for kalenderåret 2020/21.

Det er indtil videre blevet til 14 foredrag og 2 udflugter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce