Annonce
Ugeavisen Varde

Musik & Billedskolen ser frem mod ny sæson

Musik & Billedskolen i Varde har to nye tilbud til den kommende sæson. PR-foto

Varde: Samtidig med at Musik & Billedskolens lærere ufortrødent har gennemført undervisningen online under de sidste måneders nedlukning, har administrationen bag kulisserne arbejdet hen mod at kunne åbne for tilmelding til den nye sæson efter sommerferien. Det oplyser Musik & Billedskolen i en pressemeddelelse.

Aftaler med skoler og lærere om fag og tilbud er på plads, og på musikogbilledskolen.dk kan man nu gå på opdagelse i de mange tilbud og melde sig til musik og billedkunst.

To nye tilbud har fundet plads i næste sæsons program. Bandlinjen er et nyt tilbud på tre skoler, hvor børn kan spille i band, hvor sammenspil og undervisning på instrumenterne sker på holdet. Bandlinjen er inspireret af sidste sommers BandcampVarde. Bandlinjen er for børn i 4.-5. klasse.

Musical Time er et nyt hold for sangglade børn med en skuespiller i maven. Sange fra musicals og Disneys film tages op og tilsættes koreografi, og så er holdet klar til at gå på scenen. Musical Time er for børn i 5.-8. klasse, og man behøver ikke at have gået til sang for at være med.

Peter Vogel, ny leder af Musik & Billedskolen, ser frem til den kommende sæson med fortrøstning:

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan åbne for en ny sæson, der både giver håb om mere normale undervisningsformer, og hvori vi kan præsentere nye og spændende tiltag som for eksempel Musical Time, der knytter an til Musical Talentskolen, og Bandlinjen for dem, der bare gerne vil lære at spille sammen med vennerne, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce