Annonce
Ugeavisen Varde

Naturvejleder anbefaler fem naturoplevelser i Varde Kommune i anledning af nationalparkens fødselsdag

Vardemuseerne/NaturKulturVardes naturvejleder Morten Vinding fortæller i videoerne om fem særlige steder i Varde Kommune.
I anledning af Nationalpark Vadehavets ti års fødselsdag fremhæves nu fem steder, som borgerne bør opleve.

Varde: Nationalpark Vadehavet fejrer 10 års fødselsdag, og naturvejlederne hos Vardemuseerne/NaturKultur-Varde fremhæver nu fem steder i nationalparken, som borgerne bør opleve.

På YouTube og Facebook kan du fra på fredag den 9. oktober se Vardemuseerne/NaturKultur-Vardes naturvejleder Morten Vinding fortælle om fem særlige steder i Varde Kommune, som alle er en del af Nationalpark Vadehavet. Det oplyser Vardemuseerne i en pressemeddelelse.

- Grundet corona, kan vi jo ikke samle folk til en kæmpe fejring, og derfor er en tur med den bedst tænkelige naturoplevelse oplagt. Vi kalder projektet for ”Naturbiografen” og den har altid åbent, siger Morten Vinding i pressemeddelelsen.

Annonce

De fem steder i Varde Kommune er udvalgt for at vise mangfoldigheden i Nationalpark Vadehavet. Alt fra det afsidesliggende Skalling Ende til en rasteplads ved Kjelst er udvalgt.

I alle fem film opfordres der til, at man giver sig god tid, husker lidt mad og drikke og naturligvis rydder op efter sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce