Annonce
Ugeavisen Varde

Nina Wolff, vink-iværksætter: Jeg er med i flere netværk

- I nogle perioder arbejder jeg mere end andre. Jeg har mulighed for at planlægge min egen arbejdstid, så det passer med børnenes aktiviteter. Det er vigtigt for mig og min familie, fortæller 35-årige Nina Wolff. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: For fire år siden valgte Nina Wolff at blive selvstændig. Efter flere år som journalist på Ugeavisen Varde etablerede hun sit firma "Kommunikation med Kant". Det var en god beslutning både for hende og for hele familien.

- Jeg blev primært selvstændig for at få familiekabalen til at gå op. Med to små børn og en mand i Forsvaret er det en klar fordel at være blevet herre over egen tid. Nu kan jeg planlægge mit arbejdsliv, som jeg vil, og det giver mig en højere grad af frihed og meget varierede arbejdsopgaver, fortæller Nina Wolff, der foruden Vink er aktiv i tre andre netværk.

- De netværk, jeg deltager i, er vidt forskellige, men de er alle vigtige for mig. I Vink er det i særdeleshed fællesskabet med andre kvindelige iværksættere, relationer, tanker, værdier og sparring om det gode liv som selvstændig, jeg får med herfra. I andre netværksgrupper er strukturen måske mere direkte og faglig orienteret. Desuden er det gennem mit netværk, at jeg får en del af mine arbejdsopgaver, fortæller Nina Wolff, der både er tekstforfatter, kommunikatør og journalist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce