Annonce
Ugeavisen Varde

Nu kan du få en pind i næsen i Henne

I vrimlen ved stranden er det godt at være på den sikre side. Derfor åbner der et testcenter i Henne Strand 25. juni. Privatfoto
Testcenter med lyntest åbner ved Henne Strand. Lokale erhvervsdrivende stiller lokaler og hjælp til rådighed.

Turister i og omkring Henne Strand får let adgang til at blive coronatestet, når et nyt testcenter åbner på Strandvej 456E.

Varde Kommune har været på jagt efter optimale lokaler til opgaven, hvilket har ført til en aftale med Esmark Feriehusudlejning og brugskunstforretningen Invi2, der vederlagsfrit stiller lokaler til rådighed.

De to virksomheder bidrager desuden med inventar, materialer og arbejdskraft til opbygning og indretning af testcentret.

Annonce

Muligheden er opstået, fordi Esmark Feriehusudlejning flytter til en ny lokation i byen, og lokalerne på Strandvejen derfor står tomme fra midten af juni.

Blåvand bliver opgraderet

I Blåvand arbejder Varde Kommune på at opgradere den nuværende løsning i Medborgerhuset, så byen kan imødekomme det stigende behov for tests i højsæsonen.

- Vi glæder os til en højsæson, hvor turisterne igen strømmer til vores område og skaber den særlige vestkyststemning, vores virksomheder lever af. I år er let adgang til coronatest en betingelse for stemningen. Derfor er jeg stolt over, at vi har to virksomheder, der på den måde står sammen og rækker en hjælpende hånd til hele vores turismeerhverv, siger borgmester Erik Buhl.

Centret

Testcentret får adresse på Strandvejen 456E, Henne Strand.

Det bliver et kviktestcenter med næsepodning serviceret af Carelink.

Testcenteret åbner 25. juni og vil have åbent 8-20 på hverdage, 10-20 i weekender.

Aftalen gælder til og med september.

Britta og Tommy Schultz, Invi2 og Jens-Jacob Dall Vig, Esmark Feriehusudlejning udtrykker på samme vis glæde over at kunne hjælpe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce