Annonce
Ugeavisen Varde

Ny bryllupsmesse i romantiske omgivelser

- Efter år med stor enkelthed er bryllupper med nærvær og luksus atter blevet moderne. Hellere færre gæster, men mere kvalitet i både mad og udstyr. Det er fremtidens trend, vurderer Linda Nilsen fra Belle Robe. Foto: Malene Wonsbek
Af egen lomme finansierer Linda Nielsen fra Belle Robe Brudekjoler i Varde en fest- og bryllupsmesse.
Annonce

Varde: Ifølge Linda Nielsen bliver 2020 et stort bryllupsår. Datoen lægger op til det. Derfor har hun taget initiativ til at vise giftelystne unge, at de stort set kan få alt fra buket til kage og kjole i deres eget lokalområde.

- Jeg ved, at rigtig mange par tager udenbys, når de går i bryllupstanker, men det behøver de slet ikke, for i Varde og omegn kan vi tilbyde stort set alt til brylluppet, siger Linda Nielsen, der er indehaver af Belle Robe Brudekjoler i Smedegade.

Selv har Linda 200 forskellige brudekjoler og godt 250 forskellige festkjoler i alverdens farver på lager.

Bryllupsmesse

  • Søndag den 16. januar fra klokken 10-16 i Varde Garten. Der vil være modeshow klokken 12 og 14.
  • Indtil videre deltager følgende aktører: Belle Robe, Absalon Hairdesign, Varde Garten, fotograf Bywettergren, Kirk Thomsen smykker og ure, Mr Bechsgaard herretøj, sangerinden Tanni Christine, Hjortshøj Partyservice, Merete Vigen natur- og kulturformidling, Varde Vinhandel, Varde Hudpleje, Kager med hjertet, Lingeri huset by Marlene, Konditorbageren i Outrup og Blomstergalleriet.

Annonce

Fremtidens bryllupstrend

Rigtig mange handler brude- og festkjoler på nettet, og det er særligt den målgruppe, som indehaveren af Belle Robe gerne vil udfordre.

- Der er selvfølgelig sammenhæng mellem pris og kvalitet, men vi kan godt matche de priser, der er på nettet, og min fornemmelse er, at mange brudepar gerne skærer ned på antallet af gæster, fordi de hellere vil betale lidt ekstra for personlig betjening og rådgivning, så også forberedelserne til den store højtid bliver en positiv oplevelse, siger Linda, der har brudekjoler fra 3.500 til 14.500 kroner.

I Varde Gartens stemningsfyldte kulisser vil godt 18 lokale aktører vise, hvad de kan tilbyde kommende brudepar.

- Jeg håber, at messen den 26. januar bliver så stor en succes, at vi kan gentage den året efter. I otte år har jeg været tovholder på en konfirmationsmesse, og den er folk rigtig glade for, det håber jeg også, de bliver med dette initiativ, siger Linda Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce