Annonce
Ugeavisen Varde

Ny butik i Kræmmergade: Vi satser på Agnes

Lars og Jette Grundahl Flycht tør godt satse på handelslivet i Varde. Her er familien samlet. Nu må datteren Anna også dele opmærksomheden med Anton og Agnes - fars og mors butikker. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Jette og Lars Grundahl Flycht, der ejer butik Anton, investerer i endnu en tøjforretning. De har overtaget den tidligere Solo-butik og satser på et helt nyt koncept.
Annonce

Varde: I en tid med butikslukninger og skepsis omkring detailhandlens overlevelse, er butik Agnes et billede på det stik modsatte. Opkaldt efter Jettes farmor, der var den virkelige udgave af den gæve forretningskvinde Agnes fra Matador, har butikkens ejere, Jette og Lars Grundahl Flycht, et lige så optimistisk syn på handelslivets fremtidsmuligheder. Derfor tør de godt investere i endnu en forretning.

- I de fysiske butikker får kunderne nærvær, unik service og en ekstra oplevelse. Det er os i de fysiske butikker, der støtter det lokale foreningsliv med sponsorater. Vi tror på specialbutikkernes overlevelse og håber, at kunderne vil tænke sig om, inden de sender en ordre afsted på nettet. Sammen kan vi bevare et stærkt lokalsamfund og en spændende handelsby, siger Lars Grundahl Flycht, der gerne indrømmer, at parret selvfølgelig også ser en god forretning i det koncept, som de vil fremlægge med en stor åbningsfest den 31. august.

Agnes

Fra den 1. til 4. maj sælges de Solo-varer, som fulgte med butikken.

Den 5. og 6. maj er butikken lukket.

Den 8. maj åbner Agnes med nye mærker.

Den 31. august bliver butikken officielt indviet med et nyt koncept.

Annonce

Mode til kvinder med former

Onsdag den 8. maj åbner Agnes med helt nye mærker som Pulz Jeans, St. Tropez, Ichi og Kaffe på hylderne. Senere vil konceptet blandt andet også blive udvidet med mode til kvinder med former.

- Vi har ansat Lotte Jessen som butiksbestyrer. Lotte har de seneste fem år været hos Solo, og før det ni år hos Sportmaster. Lotte er også en ildsjæl, der ligesom os brænder for den personlige rådgivning og gode service. Vi tror på, at nærvær og evnen til at skabe en god oplevelse for kunderne, er det der skal til for at overleve som fysisk butik, siger Jette Grundahl Flycht, der i ni år har haft butik Anton.

Annonce

Vi tror på Varde

Placeringen lige overfor den nye indgang til Varde Garten, var ganske enkelt for fristende til, at Jette og Lars kunne sige nej.

- Gågadeopgravning eller ej – den type superplacering viser sig kun med års mellemrum. Vi tror på Varde som en stærk handelsby. Ud over Poul Erik Bechs seneste gave, Varde Garten, har midtbyen fået en fantastisk opgradering. Varde Loopet og den kommende gågaderenovering er også tiltag, der betyder, at vi tror på fremtiden. Desuden har tilflytningen til Varde igennem de seneste 12 år været positiv, og det danner også med til at danne grundlag for vores optimisme, siger Lars Grundahl Flycht, der sammen med Jette og Lotte vil gøre alt for at leve op til de værdier, de alle tre tillægger Agnes, altså både tv-figuren og nu deres nye butik: Fornuft, ærlighed, oprigtighed, flittighed og ydmyghed.

Lotte Jessen var butikschef i Solo indtil den lukkende. Nu kommer hun til at stå i front for det nye koncept, der vil blive præsenteret i Agnes med en kæmpe åbningsfest den 31. august. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce