Annonce
Ugeavisen Varde

Ny butik: Tøjeksperten åbner i Kræmmergade i Varde

- Hvis jeg ikke havde fået huslejen ned på et rimeligt niveau, så var jeg begyndt på noget helt andet, siger Bjarne Dengsø, der skifter kæde fra Wagner til Tøjeksperten og lukker butik i Vestergade men åbner i Kræmmergade, i den tidligere outdoorforretning. Foto: Malene Wonsbek
Fra februar 2020 får Varde en ny herretøjsforretning. Bjarne Dengsø lukker tøjbutikken Wagner i Vestergade og åbner som Tøjeksperten i Kræmmergade.
Annonce

Varde: Herretøjsforretningen Wagner har holdt ophørsudsalg siden marts, og lejekontrakten ophører den 1. februar 2020. Butiksejer Bjarne Dengsø havde ikke nogen plan b, da han valgte at opsige lejemålet i Vestergade, for grunden hertil var ganske enkel: Huslejen var for høj.

- Med den omsætning, jeg kan generere i butikken, er huslejen alt for høj. Jeg har derfor i længere tid været på udkig efter billigere lejemål men har også selv været i spil til andre jobmuligheder, fortæller Bjarne Dengsø, der har haft butik Wagner i seks år.

Annonce

Nyt koncept

- I Kræmmergade får jeg 200 kvadratmeter, hvilket er lidt mindre end det, jeg har i dag, men det betyder ikke så meget. Til gengæld er huslejen betydelig mindre. Jeg bor selv i Varde og vil gerne være med til at arbejde for et aktivt handelsliv, men det skal være under acceptable vilkår, understreger Bjarne Dengsø, der med et kædeskifte også ændrer sit butikskoncept.

- Wagner er mode til de lidt yngre mænd, hvorimod Tøjeksperten er til den mere modne mand, og det er dem, der er flest af her i lokalområdet. Så jeg får blandt andet mærker som Bison, Jack, Lindbergh og Junk de Luxe på bøjlerne, fortæller forretningsindehaveren, der åbner butikken i Kræmmergade i februar 2020.

- Min syriske skrædder, Ibrahim, flytter også med, og Kasper Vauhlun, der lige er blevet udlært i butikken, kan jeg nu tilbyde fastansættelse, og det er jo glædeligt, lyder meldingen fra Bjarne Dengsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce