Annonce
Ugeavisen Varde

Ny facebookgruppe: Kom lad os gå en tur i Varde Kommune

- Efter succesen med Vestjyllands Vikinger, en vinterbadegruppe jeg startede op i januar med 354 vinterbademedlemmer i Esbjerg og Varde, tænkte jeg bagefter over ideen med en gå-gruppe, fortæller Kim Schou, der er iværksætter og ejer af forlaget Schou & Co i Varde. PR-foto
Overskriften er ikke kun en invitation til at komme ud at gå en tur, men også navnet på en forholdsvis ny Facebookgruppe som på tre måneder allerede har samlet 414 medlemmer.
- Efter succesen med Vestjyllands Vikinger, en vinterbadegruppe jeg startede op i januar med 354 vinterbademedlemmer i Esbjerg og Varde, tænkte jeg bagefter over ideen med en gå-gruppe, fortæller Kim Schou, der er iværksætter og ejer af forlaget Schou & Co i Varde. Foto: Malene Wonsbek

Varde: Nu hvor foråret er over os, vejret bliver bedre, og landet gradvist lukkes mere op, får det også automatisk mange folk til at finde kondiskoene frem og bevæge sig ud på veje og skovstier. Det er nemlig sjovere at gå nogle stykker sammen - end alene.

Derfor tog Kim Schou fra Varde allerede for tre måneder siden initiativet til at danne en gruppe på Facebook, for folk der elsker at gå i vores flotte vestjyske natur.

- Mange går faktisk lange eller korte ture hver dag, men vil måske gerne have én at følges med. Derfor kan denne gruppe bruges til at finde ledsagere til en gåtur, nye forslag til vandrestier eller lignende, siger Kim Schou, som selv går mellem 10 og 15 kilometer hver dag.

Annonce

Lær kommunen bedre at kende

Mange forespørgsler på Facebook har været en af grundene til at starte gruppen op.

- Jeg ser ofte forespørgsler på Facebook fra tilflyttere, der gerne vil lære vores natur bedre at kende, eller folk der søger andre at tale med. Her kan en dejlig gåtur med andre være en god lejlighed til at høre mere om området. Eller man kan måske endda læsse nogle dagligdags frustrationer af, siger Kim Schou om baggrunden for at starte gruppen op. Du finder den på Facebook under: Kom lad os gå en tur i Varde Kommune.

- I min verden er der ikke langt fra tanke til handling, så da jeg kunne se behovet, startede jeg gruppen op på sigt satser Kim Schou på, at gruppen kan afholde forskellige arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce