Annonce
Ugeavisen Varde

Ny filialdirektør i Danske Bank i Varde

Mie Skallebæk på billedet her vender retur fra barselsorlov til september og ind i jobbet som filialdirektør i Danske Bank Varde. Indtil da varetages jobbet af Karen Noermark. PR-foto
Annonce

Varde: Fra 1. april overtager Karen Noermark jobbet som filialdirektør i Danske Bank i Varde. Janni Bjerg Mikkelsen, der har været i afdelingen i otte år, fortsætter i bankens ledelse i Viborg.

Karen Noermark kommer fra en stilling som rådgiver i bankens afdeling i Esbjerg. Hun overtager posten som daglig leder i Danske Bank i Varde, men kun midlertidigt, indtil Mie Skallebæk vender retur fra barselsorlov til september. Janni Bjerg Mikkelsen, der har været filialdirektør i afdelingen siden 2016, flytter med familien til Silkeborg og har i den forbindelse fået tilbudt et job i Danske Bank i Viborg, hvor hun bliver en del af ledelsesteamet.

Janni Bjerg Mikkelsen efterlader ifølge eget udsagn en afdeling med et stærkt team og et godt fundament, hvor efterspørgslen på rådgivning er stor. Og lige nu er situationen selvfølgelig præget af, at mange kunder befinder sig i en helt ekstraordinær situation på grund af COVID-19.

- Vi er klar til at støtte vores kunder og har i øjeblikket en individuel snak med flere om, hvad de har brug for, siger Janni Bjerg Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Når Karen Noermark starter som midlertidig daglig leder 1. april, opruster Danske Bank i Varde derudover også med en trainee. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce