Annonce
Ugeavisen Varde

Ny leder blev budt velkommen med sang

Der var fællessang til receptionen, blandt andet "Sensommervise" blev sunget. Foto: Karina Øhlenschlæger

Anders Damgaard Kjeldsen har siden 1. august arbejdet på KFUMs Soldaterhjem i Varde, hvor han er den nye leder.

Annonce

Varde: Med sang, kage, håndtryk og knus blev Anders Damgaard Kjeldsen sammen med sin familie budt velkommen til Varde ved en reception på soldaterhjemmet fredag eftermiddag.

Han er ny leder af KFUMs soldaterhjem i byen, et job han begyndte i den 1. august

- I starten var det lidt forvirrende, men nu er jeg blevet mere fortrolig med det, og jeg føler mig hjemme i det, siger Anders Damgaard Kjeldsen, mens han byder velkommen til de mange gæster, der er kommet for at hilse på.

Han begyndte i sit nye job, mens hans kone Hannah og to børn, Miriam på 3,5 og Benjamin på 1,5, blev i Silkeborg, da de flyttede til byen i mandags.

- Jeg er glad for, at have min familie er her, det giver energi og adspredelse, siger Anders Damgaard Kjeldsen, der i den første tid har haft fuld fokus på jobbet.

Også familien er glade for at være kommet til Varde med møbler og flyttekasser.

- Det er dejligt. Vi har manglet hinanden. Børnene har vidst, der skulle ske noget spændende, og nu kan vi få en hverdag sammen igen, siger Hannah Damgaard Kjeldsen.

Den nye soldaterhjemsleder Anders Damgaard Kjeldsen med sin kone Hannah og deres to børn Miriam og Benjamin. Familien er stadig i gang med at få pakket flyttekasserne ud. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Menneske til menneske

Blandt de mange receptionsgæster var borgmester Erik Buhl, der blandt andet sagde:

- Bliv ved med at møde dine medmennesker med respekt, det er min erfaring, at hvis man gør det, er det meget få gange, man bliver skuffet.

Fra venstre major Peter Vexø, borgmester Erik Buhl, generalsekretær Per Møller Henriksen og Oberst Birger Mejlholm. I den lyserøde kjole ses Miriam, der er den nye soldaterhjemsleders datter. Foto: Karina Øhlenschlæger
Fra venstre Kjeld Fredriksen og Bent Mortensen . Sidstnævnte er lokale formand for Varde-kredsen i KFUMs soldatermission. -  Det er altid meget spændende med nye folk, der nu skal tage den opgave, det er være soldaterhjemsleder. Det skal være hjemligt for de værnepligtige, der lige er flyttet hjemmefra, og ose af hygge, siger han. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce