Annonce
Ugeavisen Varde

Ny madklub for børn og unge søger frivillige

Marianne Elmgren fra Røde Kors Nørre Nebel er tovholder på den nye madklub, indtil den rigtige frivillige aktivitetsleder er fundet. Foto: Privat

Nørre Nebel: Røde Kors Blaabjerg har planer om at starte en ny madklub op i Nørre Nebel for børn og unge i lokalområdet, der savner eller ønsker mere netværk og hygge med jævnaldrende.

Afdelingen skal i gang med forarbejdet inklusiv planlægning og rekruttering af de helt rigtige frivillige, så de er klar til at gå i gang, når corona-restriktionerne tillader det.

Kontaktpersonen er Marianne Elmgren som er aktivitetsleder for integrationsindsatsen i RK Blaabjerg. Hun er tovholder på den nye aktivitet, indtil den rigtige frivillige aktivitetsleder er fundet.

Klubben skal ikke være et sted, hvor man lærer at lave mad, men en klub for børn, der elsker at lave mad, siger Marianne Elmgren.

- Jeg leder efter frivillige, som vil være med til at køre madklubben. som kan deltage, købe ind, finde opskrifter og være sammen med de unge mennesker. Og så en aktivitetsleder, der skal lede madklubben, siger Marianne Elmgren, der kan kontaktes på telefon 51218828.

Den nye madklub er for både etniske danske børn og børn med anden etnisk baggrund i alderen 8-15 å og skal efter planen afholdes en gang hver anden uge. Den præcise ugedag er endnu ikke bestemt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce