Annonce
Ugeavisen Varde

Ny medierådgiver i Varde

Steffen Hansen har grebet en ny mulighed. Den 4. januar tiltrådte han stillingen som medierådgiver ved Jysk Fynske Medier i Varde. Foto: Malene Wonsbek
Efter otte år med salg indenfor tøjbranchen, griber Steffen Hansen fra Varde nu en ny mulighed. Han er per 4. januar blevet ansat som medierådgiver ved Jysk Fynske Medier på Murtfeldts Plads i Varde.
Annonce

Varde: Engang hed de annoncesælgere og omregnede alt i millimeter og ditto priser. I dag er de veluddannede medierådgivere, der vejleder kunderne igennem mediejunglen, der er en urskov af muligheder på print, på digitale platforme, radio og tv.


At finde et job lokalt, og stadig gerne med salg og kundebetjening stod højt på ønskelisten. Og det er lykkedes.

Steffen Hansen


Og netop kombinationen af kunderelationer, salg og service var det, der fik Steffen Hansen til at søge stillingen som medierådgiver hos Jysk Fynske Medier i Varde.

Annonce

Fra tøj til medier

- Min kone og jeg flyttede til Varde i 2012. Dengang havde jeg fået job os herretøjsbutikken PH ved Henne Strand. Senere blev jeg bestyrer af Jill og Joy, ligeledes herretøj, i Esbjerg, og i de seneste to år har jeg været ansat ved Bestseller på hovedkontoret i Brande. Desværre var jeg én blandt de godt 750 medarbejdere, der på grund af corona-krisen blev fyret i foråret 2020, fortæller den 37-årige medierådgiver, der også er far til to børn på 10 og 6 år.

- I min ledighedsperiode brugte jeg tiden på at finde ud af, hvad jeg ville. At finde et job lokalt, og stadig gerne med salg og kundebetjening stod højt på ønskelisten. Og det er lykkedes. Jeg glæder mig til at komme ud og lære de lokale endnu bedre at kende, fortæller Steffen Hansen.

Og nu, hvor han ikke længere skal bruge to timer på at pendle til og fra arbejde, håber han, at der også bliver mere tid til at cykle og spille fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce