Annonce
Ugeavisen Varde

Ny playmaker i Varde: Jeg bliver ikke en skrivebordsrytter

- Jeg er et meget tænkende, udrettende og udfordrende menneske, der har stået i spidsen for diverse projekter, events og initiativer. Jeg ser potentialer i alt, og mine tanker går altid på, hvordan vi kan få tingene til at lykkes, siger Jannie Vesti Mai, der glæder sig over, at Varde Kommune har taget initiativ til denne jobbeskrivelse, der, som hun selv siger, er skræddersyet til hende. Foto: Malene Wonsbek
Som nyansat playmaker indenfor kultur, idræt og sundhed bliver Jannie Vesti Mai bindeleddet, der skal udvikle og afvikle nye tilbud til foreninger og borgere i Varde Kommune.
Annonce

Varde: Hendes ambitionsniveau er højt fra starten. Sådan arbejder hun bedst. Jannie Vesti Mai er typen, der vil skabe aktiviteter og resultater, der har værdi for andre mennesker. Så borgerne i Varde Kommune kan være helt sikre på, at den nyansatte playmaker indenfor kultur, idræt og sundhed vil gøre sit til, at Varde Kommunes ambition om, blandt andet, at blive Danmarks bedste foreningskommune, bliver indfriet.

- Jeg bor i Esbjerg, hvor jeg både politisk, arbejdsmæssigt og socialt har været, og stadig er, meget aktiv. Så jeg vil se på Varde Kommune med helt friske øjne. Jeg er nysgerrig og glæder mig til at møde de mange foreninger, forvaltninger og institutioner, som jeg kommer til at beskæftige mig med. Det er ikke ved mit skrivebord på blandt andet Center for Sundhedsfremme, jeg vil befinde mig hele tiden, for jeg er meget opsøgende og regner med, at jeg skal farte rundt i kommunen for at forbinde og skabe interessefællesskaber på kryds og tværs, forklarer 40-årige Jannie Vesti Mai.

Jannie Vesti Mai

  • Født og opvokset i Esbjerg, 40 år, mor til to på 16 og 20 år
  • Uddannelser: Grafisk design. Pro. bachelor i webudvikling. Diplom i erhvervspædagogik og ledelse.
  • Freelancekonsulent: Eget firma Jannievestimai.dk, hvor hun med opgaver i hele landet er konsulent i bæredygtig forretnings- og organisationsudvikling.
  • Frivillighed: Landsformand i Recovery Bulls Danmark (forening der arbejder til fordel for socialt udsatte voksne). Næstformand i Udsatterådet i Esbjerg Kommune. Erhvervsmentor i Business Esbjerg.
  • Politik: Stiller op for Borgerlisten i Esbjerg med ambitioner om at blive valgt ind i byrådet i november 2021.
  • Fritidsinteresser: Jazzdance, yoga og hiking. Kunst og arkitektur. Politik.
  • Job: 2015- 2019: Leder af Game Streetmekka, Esbjerg, som er et asfalteret gadeidræts- og kulturhus i en gammel togremise i Esbjerg. Her kan børn, unge og voksne mødes og dyrke gadeidræt, som eksempelvis streetbasket, parkour, graffiti, gadefodbold, scoot, streetart, skate og streetdance. Alt det bedste fra streetkulturen.
Annonce

Klar til at lytte

Der er en naturlig samhørighed mellem begreberne sundhed, idræt og kultur, og det er den sammenhæng, som Jannie skal være med til at løfte til et højere niveau. I foreningerne er der som udgangspunkt hverken hænder eller overskud til at arbejde med andre aktiviteter end dem, man selv skal løfte. Det er blandt andet her, Jannie skal gøre en forskel.

- Jeg kunne eksempelvis tage initiativ til en foredragsaften for foreninger, der gerne vil vide, hvordan man skaffer flere medlemmer eller søger fondsmidler. Jeg er her for at lytte til, hvad der er behov for, og for at tage initiativer til nye begivenheder eller forløb, der kan komme borgerne til gode. Så skriv til mig med ideer og visioner på javm@varde.dk. Jeg er klar, lyder opfordringen fra Varde Kommunes nye playmaker, der tiltrådte stillingen 1. februar.

Foreninger i fokus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce