Annonce
Ugeavisen Varde

Ny udsigter og ny bestyrelse i Varde Handel

Marlene Schmidtdorf og Bjarne Andreasen til venstre er nye bestyrelsesmedlemmer i Varde Handel. Gertie Baungaard Gorzelak fortsætter i bestyrelsen og Bjørn Andersen (til højre) er ny suppleant. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: "Det har været et meget mærkeligt år". Med disse ord indledte Varde Handels afgående formand, Lene Kaas, sin årsberetning på Varde Handels generalforsamling.

Et år, hvor handelslivet har været udfordret af opgravninger i midtbyen og af måneder med corona. Nu skal en ny bestyrelse sætte dagsordenen for en fremtid, hvor det i høj grad stadig handler om at bevare og styrke handelslivet. Og der er positive og spændende perspektiver i vente, vurderer Lene Kaas, der efter fire år i bestyrelsen ikke ønsker at modtage genvalg. Steffen Knudsen valgte også efter fem år i Varde Handel at trække sig fra bestyrelsearbejdet.

- Nye kræfter skal til, lød den smilende kommentar fra Steffen.

Marlene Schmidtdorf fra Lingerihuset og Bjarne Andreasen fra Butik Sanne blev med klapsalver valgt til den nye bestyrelse. Bjørn Andersen fra Tops Sandersen sko og Lars Grundahl Flycht fra Butik Anton blev valgt som suppleanter.

I den nærmeste fremtid vil bestyrelsen konstituere sig. De tre bestyrelsesmedlemmer der fortsætter i Varde Handel er Anni Thomsen fra El-Gården, Gertie Baungaard Gorzelak fra Sydbank og Lars Slotsager fra Føtex.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce