Annonce
Læserbrev

Nye veje for drift og udvikling af idrætscentrene i Varde kommune

Annonce

Læserbrev: Det er ikke den første gang, vi oplever nye, anderledes idrætscenter-konstruktioner.

Da Blåvandshuk Idrætscenter kørte på sit højeste, oplevede vi i kommunalbestyrelsen, at man gik nye veje for at få mere økonomi til drift – mere volumen. Der blev tilført og formentlig tilkøbt overnatningsmuligheder via Annebergs hytter, Danhostel og de gamle kommunale bygninger for at sikre en øget kapacitet.

Alt sammen foregik med tillid til det, de lavede. På et tidspunkt blev der rokeret rundt i ledelsen, og man går en lidt mere rolig vej i dag. Om det samme servicetjek fra JV og erhvervsdrivende samt borgere udefra ville have gravet fejl eller andet op, ved jeg ikke.

Men centeret kører og består i dag.

I rapporten fra idrættens analyseinstitut 22. januar af journalist Jonna Toft:

”Hvis de selvejende idrætsanlæg skal følge med ændringerne i idrætsvanerne og befolkningssammensætningen og fortsat danne gode rammer for idræt og fællesskab, så er der mange steder behov for at modernisere anlæggene eller som et minimum renovere bygningerne med jævne mellemrum.”

Men det er vanskeligt, for mulighederne for at få kreditforeningslån er så snævre, at mange idrætsanlæg ikke kan finansiere renoveringer og moderniseringer ad den vej.

Idrætsanlæggene genererer ikke et stort overskud. Konsekvensen er, at alt ligger stille omkring de selvejende anlæg. Der er ingen udvikling.

Det er vel egentlig rart, at vi har nogle ledere og formænd for bestyrelser – og dybest set politikere - der tør gå en ny vej - for hvad er alternativet?

Tom Arnt Thorup. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce