Annonce
Ugeavisen Varde

Nyt madsted på Kirkepladsen i Varde

Café H er indrettet i en personlig stil med en bedstemorstue, der kalder på en kop kaffe og et godt måltid mad. I rummet ved siden af er stilen lige så personlig, men anderledes moderne og med plads til 40 gæster. Foto: Malene Wonsbek
For godt et år siden åbnede Lars og Tina Sigaard Café Havmågen i Henne. Nu vil de også drive madsted, Café H, i Varde.
Annonce

Varde/Henne: Restaurationslokalerne på Kirkepladsen 1, under samme tag som Museum Frello, har stået tomme i en lang periode, men nu byder de nye indehavere af Café H velkommen.

- Vi ved, der har været flere, der har forsøgt at drive café på adressen, men vi tror på, at vi med vores koncept får det til at lykkes, siger Lars Sigaard, der sammen med sin kone, Tina, i december 2018 åbnede Café Havmågen ved Henne Strand.

Annonce

Blandet landkøkken

Lars er uddannet kok fra Hotel Kongens Ege i Randers, men han har også en baggrund som professionel springrytter i 25 år. Tina Sigaard (50 år) er fra Karlsgårde. Hun har eget konsulentfirma, hvor hun tilbyder rådgivning til offshore-branchen. Men nu, hvor parret har åbnet endnu et madsted, er hendes firma sat på standby, så de kan have fuld fokus på deres to caféer.

Café H er navnet på det nye madsted, der åbner med frokost klokken 12 og lukker til aften, når den sidste gæst er gået. Spisekortet indeholder fisk, lam og oksekød. Alt er hjemmelavet, og menuerne kalder kokken for blandet landkøkken.

- Lars vil primært være i Varde, og jeg i Henne. I vintersæsonen har vi ikke åben alle dage i Henne, så derfor tænker vi, at madstedet her i Varde vil være et godt supplement, så vi har noget at lave hele året, fortæller Tina, der sammen med sin mand bød velkommen til de første gæster den 31. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce