Annonce
Ugeavisen Varde

Nyt partnerskab skal styrke foreningslivet i Varde Kommune

Thomas Mogensen fra Boldklubben Vestkysten og Peter Nielsen fra Blåvandshuk Sport og Events bestyrelse indsendte et læserbrev til JydskeVestkysten, hvor de redegjorde for udfordringerne ved at være ny frivillig i en forening, hvilket fik DGI Sydvest og Varde Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning til at påbegynde projektet. Foto: DGI

Varde Kommune: Hjælp med at sætte det treårige partnerskab mellem sportsforeninger i Varde, som skal gøre Varde til en af Danmarks bedste foreningskommuner, på benene den 28. marts, når der holdes et kick-off møde. Det skriver DGI i en pressemeddelelse.

Varde Kommune, DGI Sydvest, Ungdomsskolen Varde, Blåvandshuk Skole og foreningerne i Oksbøl, Vrøgum og Billum er gået sammen om et projekt, som skal styrke fællesskabet i lokalsamfundene. Foreningerne skal støttes i og inspireres til at gøre det lettere for borgerne at indgå i et foreningsfælleskab.

- Jeg glæder mig over dette partnerskab, som er opstået på baggrund af borgere fra lokalsamfundet, som ønsker at udvikle deres lokalsamfund på tværs af foreninger, generationer og tilflyttere. Det er rigtig vigtigt for mig at understrege, at alle kan gøre en lille forskel, som kommer til at gøre en stor forskel i et lokalsamfund. Sammen er vi stærkest, fortæller Maj-Britt Schultz Kreipke, som er leder for kommune, partnerskab og foreningsudvikling i DGI Sydvest.

Annonce

I forbindelse med det nye projekt afholdes der et kickoff-møde, som skal inspirere og gøre borgerne klogere på et bæredygtigt lokalsamfund og et stærkt foreningsliv.

Alle er velkomne til kickoff-mødet, som foregår den 28. marts 2022 fra 19.00 til 21.00 i Sportspark Blåvandshuk, Strandvejen 2, 6840 Oksbøl.Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Sådan fik Sanne sine børn til at vælge grøntsager frem for fredagsslik: - De har fået en gave for livet

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Tænk fremtid

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce