Annonce
Ugeavisen Varde

Ole har arbejdet i 25 år på den virksomhed, hvor han kom i lære

Ole Guldager har arbejdet i 25 år i Vestjysk Rustfri Montage. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Varde/Skovlund: Der er ikke mange på blot 43 år, der har 25 års jubilæum. Men det har Ole Guldager, og der er en ganske særlig grund til, at han er blevet på den arbejdsplads, hvor han stod i lære.

Ole Guldager er ansat i firmaet Vestjysk Rustfri Montage, men det skulle man måske ikke tro. For i de seneste fire år har Ole haft sin faste gang på Flensted Food Group i Skovlund. Ole er udlært på Vestjysk Rustfri Montage, hvor han altså blev ansat i februar 1995.

De første mange år rejste Ole som rejsemontør i udlandet. Det bragt ham til lande som Spanien, Østrig, Irland, Polen, England, Ungarn og Frankrig. Her var opgaverne ofte vedligehold og montage på slagterier og andre fødevarefabrikker.

De senere år har Ole været Vestjysk Rustfri Montages faste mand på Flensted Food Group i Skovlund. Her udfører Ole fast service og vedligehold på fabrikkens produktionsmaskiner.

Behovet for at være på de hjemlige kanter, kom da Ole og hans hustru Helle, blev forældre til sønnen Magnus, der i dag er 12 år. Siden er datteren Stine på 10 år også kommet til. Familien bor i Varde Syd - her ligger Vestjysk Rustfri Montage også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce