Annonce
Ugeavisen Varde

På fredag danser hele verden - også Varde

Caroline Sander Jepsen og Malene Wonsbek har allerede taget forskud på danseglæden – de håber rigtig mange vil dukke op til dans og gode tilbud i byens butikker. Foto: PR/Ulla Højgaard
Fredag 29. april bliver på verdensplan fejret som dansens dag. Det markerer Caroline Sander Jepsen, indehaver af Dance Company Twenty, sammen med Varde Handel.

Varde: Man bliver glad af at danse. Man får energi og bliver i godt humør. Det vil danseinstruktøren Caroline Sander Jepsen gerne hjælpe på vej.

- Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg på bare fem år kunne samle 400 danseelver fra Varde og oplandsbyerne, men det er lykkedes. Det er jeg megastolt og glad over, siger danseinstruktøren i en pressemeddelelse, hvori hun inviterer til gratis danseundervisning og show på Torvet i Varde fredag 29. april fra klokken 17 til 19.30, hvor det er Dansens Dag på verdensplan.

- Interessen for dans i Varde og omegn er megastor. Jeg er stolt af, at vi i en lille by som Varde har dansere på så højt et niveau. Men man skal også huske, at dans er for alle, og man må gerne både grine og fejle, tilføjer Caroline, der sammen med Dance Company Twenty blev landskendt, da de i 2020 dansede sig ind på en flot andenplads i TV-programmet ”Den vildeste danser”.

Annonce

Fællesdans

Handelschef Malene Wonsbek er begejstret over dansearrangementet på Torvet.

- Caroline spurgte lige efter nytårsskiftet, om Varde Handel var interesseret i at fejre Dansens Dag. Og selvfølgelig er vi det. Jeg er selv gammel danser og ved, hvordan man bare bobler af gode energier, når man danser og griner sammen. Og nu vil vi forsøge at få en hel by til at sprælle, siger handelschefen med et smil og laver bevægelser, der burde forestille 70’er disko moves.

Og hun skal nok stille op, når Caroline vil lære alle i byen den lette og sjove koreografi til ”Vardedansen” fredag 29. april fra klokken 17 til 19.30, hvor butikkerne har åbent til klokken 22.

Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Cowboy-eventyret på Torvet er slut: Nu er der muligvis nye lejere til pølsevognen i hjertet af Varde

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce