Annonce
Ugeavisen Varde

Precila introducerer en ny køb og salg-app

- Jeg har allerede gjort 100 ting klar, som jeg vil sælge i løbet af ugen. Det er en stor glæde for mig, at andre kan bruge det, jeg selv har været glad for, og så tjener jeg penge på det, jeg sælger. Det er let, og med vores skambudsfilter slipper jeg for en masse bøvl med folk, der ikke vil betale prisen, lyder opfordringen fra Precila. Foto: Malene Wonsbek
Med en ny app vil Precila Birungi fra Varde være med til at sætte fokus på værdien af genbrug. Men den overordnede vision for ”Swibbid” er også at støtte de lokale butikker.
Annonce

Varde: Appen, der er blevet tilgængelig i dag, er total jomfruelig, men ideen og udviklingen har været undervejs i mange måneder.

- Det skal være let at sælge sine brugte ting. Derfor er vores app en forbedring af de mange apps, Facebook- og internetsider, der allerede findes på markedet. Vi tilbyder gratis at tage rundt i Varde-, Esbjerg- og Odense-området for at fotografere eller lave videoer af det, folk vil sælge, forklarer 28-årige Precila Birungi fra Varde, der, før hun gik ind i dette projekt, var typen, der ikke orkede at sælge sine brugte ting, der stakkede sig op i carporten derhjemme.

- Det skal være nemt at sælge. Derfor er ”Swibbid” blandt andet designet med en auktionstimer, så folk inden et bestemt klokkeslæt kan byde på en ting. Skambudsfilter er en anden mulighed, der sikrer, at hvis du sætter en ting til salg til 500 kroner, så godtager appen ikke et bud på 50 kroner, forklarer hun.

Sådan ser den nye app ud. PR-foto
Annonce

En større vision

Ideen er at få så mange som mulig til at downloade appen. Når volumen af brugere er blevet tilstrækkelig stor, iværksættes næste step. Og det er den vision, som Precila måske glæder sig allermest til.

- Vi vil på sigt være et lokalt alternativ til Amazon i USA, hvor folk bestiller på nettet, og så har de varen leveret på deres hjemmeadresse to timer senere. Vi laver noget tilsvarende bare med lokale muligheder, hvor man bestiller, køber via vores app og henter varen i byens butikker, forklarer Precila, der er i fuld gang med at læse jura ved Syddansk Universitet i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce