Annonce
Ugeavisen Varde

Prisen stiger: Owen Luft præsenterer sit måske bedste musikprogram

Magtens Korridorer med Johan Olsen i forgrunden spiller for første gang på Owen Luft Kånsert næste år. Arkivfoto: Mads Hansen
Owen Luft Kånsert har nu sit musikprogram klar på nær et enkelt orkester. Magtens Korridor er nye på Owen Luft Kånsert. Prisen stiger med 100 kroner.
Annonce

Nordenskov: Når Owen Luft Kånsert næste år i juni slår portene op på Nordenskov Stadion og skruer op for musikken, så møder der publikum det måske bedste program nogensinde.

Som allerede oplyst kommer Lukas Graham og giver koncert til arrangørernes store og glædelig overraskelse. Derudover kommer Alphabeat, der har nyt materiale, Poul Krebs, Johnny Madsen og Magtens Korridorer.

Sidstnævnte powerband med Johan Olsen i forgrunden spiller første gang på Owen Luft Kånsert, som næste år afvikles for 31. gang.

De spiller

  • Owen Luft Kånsert afvikles på Nordenskov Stadion lørdag den 20. juni 2020.
  • Da spiller Lukas Graham, Alphabeat, Magtens Korridorer, Poul Krebs og Johnny Madsen. Derudover spiller et endnu ikke offentliggjort band.
  • Billetsalget begynder torsdag den 6. februar klokken 9.00.
  • Owen Luft Kånsert arrangeres af Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening og Agerbæk SF og afvikles for 31. gang.
Annonce

Lidt stolte

Musikansvarlig Hans Jørgen Pedersen fra styregruppen på Owen Luft Kånsert kommer selv lidt malurt i bægeret. Han ville gerne som altid kunne oplyse alle seks navne, men af hensyn til andre festivaler kan Owen Luft Kånsert først om en uges tid offentliggøre det sjette og sidste band, som i øvrigt slutter af. Poul Krebs begynder festen.

-Vi synes selv, det er et rigtigt godt program. Det er vi lidt stolte af, siger Hans Jørgen Pedersen.

Annonce

Lange køer slut

Det seneste årti er prisen på orkestrene tre- og firedoblet. På Smukfest i Skanderborg er budgettet eksempelvis steget fra 17 til 51 millioner kroner. Og kvalitet og et varieret musikudbud koster, hvorfor billetprisen næste år stiger med 100 kroner til 565 kroner.

Det er ingen hemmelighed i branchen, at Owen Luft Kånsert med sin tilbagelænethed og samtidig professionelle tilgang til tingene er et ydet spillested for orkestrene.

- De føler sig virkelig godt tilpas, siger Hans Jørgen Pedersen.

Men de vigtigste er naturligvis de 5.000 gæster, der betaler gildet. Også ved at sige skål og læne hovedet tilbage med efterfølgende lange køer ved toiletterne som resultat. Men et helt nyt toiletområde i år tog toppen af køen mellem pauserne.

- Det har vi kun høstet ros for, siger Hans Jørgen Pedersen.

Stine Bramsen kørte efter sin graviditet en kort solokarriere, men er nu igen sammen med Alphabeat, som i år har udgivet nyt materiale. Næste år er Alphabeat et af seks orkestre, der spiller på Owen Luft Kånsert. Arkivfoto: Foto: Flemming Ege
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce