Annonce
Ugeavisen Varde

ProVardes iværksætter-kontor tilbyder gratis-samtaler til pandemi-angste borgere

Seks iværksættere med tilknytning til ProVardes iværksætterkontor Power Tower tilbyder nu gratis-samtaler til alle, der føler sig personligt pressede af corona-pandemien. Det er psykoterapeut Marianne Søby, individuel- og parterapeut Hanne Christensen, virksomhedskonsulent John Najbjerg Poulsen og selvstændig erhvervsdrivende Stephen Høj. Foruden (ikke på billedet) lærer og læsevejleder Conny Fischer og psykoterapeut William Husted. Privatfoto
Seks terapeut og vejledere med tilknytning til ProVardes iværksætterkontor Power Tower tilbyder nu en gratis-samtale til alle, der føler, at coronavirus-pandimien har trukket tæppet væk under dem.
Annonce

Varde: Den allestedsnærværende coronavirus-pandemi har betydet store ændringer i både livs- og arbejdssituationer for mange mennesker. Det har fået et hold iværksættere med tilknytning til ProVardes iværsætterkontor Power Tower på Titan fabrikken til at fremkomme med et gratis borgertilbud.

- Måske sidder du meget alene, bekymrer dig og har det generelt svært? Måske handler uroen om andre personlige eller arbejdsmæssige udfordringer, der lige nu skaber stor turbulens i livet. Men du er velkommen uanset, hvad der måtte tynge dig, siger psykoterapeut og arbejdsmarkedskonsulent Marianne Søby i en pressemeddelelse.

Her er fire af de seks samtalepartnere fra Power Tower - det er fra venstre John Najbjerg Poulsen, Hanne Christensen, Marianne Søby og Stephen Høj. Privatfoto
Annonce

Sparring

Marianne Søby står til rådighed omkring personlige og arbejdsmæssige udfordringer. Og det gør hun i en gruppe bestående af seks ildsjæle i Power Tower.

Det er lærer og læsevejleder Conny Fischer, som i nogle udvalgte formiddagstimer giver hjælp og ideer til hjemmeundervisning.

Individuel- og parterapeut Hanne Christensen tilbyder samtaler med fokus på både individ, par- og familiespørgsmål.

Psykoterapeut William Husted vil gerne sparre om private såvel som arbejdsmæssige udfordringer.

Selvstændig erhvervsdrivende Stephen Høj er til det med virksomhedsdrift og sparring i personlige og erhvervsmæssige udfordringer.

Endelig er der virksomhedskonsulent John Najbjerg Poulsen, som gerne sparrer omkring økonomiske problemstillinger.

Annonce

Tavshedspligt

- Vi er alle i vores professionelle liv vant til at lytte til andre og hjælpe med at danne overblik, og vi har naturligvis tavshedspligt. Fælles for alle i gruppen er det, at vi gerne vil hjælpe andre og yde et bidrag til fællesskabet. Ordningen gælder foreløbig til 1. juni, fortæller Marianne Søby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce