Annonce
Ugeavisen Varde

Raslebøssen er stum - Kræftens Bekæmpelse satser på Mobilepay

Den fysiske indsamling i Blåbjerg-området er aflyst, hvor Kræftens Bekæmpelse håber, at folk vil støtte med indbetalinger via Mobilepay. Arkivfoto: Jørgen Outzen
Annonce

Nørre Nebel: Den altid stort anlagte landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse blev på grund af covid-19 aflyst i marts. I stedet samles der ind den 16. august i hele landet. Ændringen af datoen har dog for lokalafdelingen i Nørre Nebel givet nogle udfordringer.

Kampagneleder Else Andersen fra Kræftens Bekæmpelse i Blåbjerg distrikt oplyser, at der ikke bliver samlet penge ind ved døren. I stedet opfordres folk til at betale digital via Mobilepay.

- Mange af vores sædvanlige indsamlere kunne ikke være med i år. Da vi skulle organisere indsamlingen på meget kortere tid end sædvanligt, samtidig med at vi har indsamlere og indsamlingsledere, som selv er i risikogruppen, synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje, som denne digitale løsning, siger Else Andersen i en pressemeddelelse.

Men hun er bange for, at det vil smitte af på indsamlingen:

-I lokalforeningerne er vi klar over, at beslutningen desværre medføre et mindre beløb herfra til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde for kræftramte. Derfor håber vi, at befolkningen i Blåbjerg distrikt vil hjælpe med at indsamle digitalt, siger Else Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce