Annonce
Ugeavisen Varde

Restauratør har lukket sine to virksomheder: Jeg vil ikke være med til at udbrede corona

Tue Nielsen har drevet Næsbjerghus i fire år. Han lukkede straks torsdag både Næsbjerghus og hans nye spisested Gastro Bar i Varde. Han vil ikke være med til at udbrede corona-smitte. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Tue Nielsen, forpagter af Næsbjerghus og ejer af Gastrobaren no 12 i Varde, lukkede straks torsdag begge sine steder. Han nyder tiden med sine fire børn.
Annonce

Næsbjerg/Varde: Tue Nielsen, forpagter af Næsbjerghus og indehaver af Gastrobaren no 12 i Varde, har uden at kny valgt at lukke sine to spisesteder straks torsdag, da statsministeren onsdag aften havde meldt ud, at vi lukker Danmark ned: - For det første selvfølgelig fordi vi fik et hav af aflysninger på fester, men også fordi jeg synes, at det giver rigtig god mening at lukke ned, fordi vi typisk har over 100 mennesker i huset ad gangen, siger han og fortsætter: - Jeg ser en bedre forretning i at få den virus lukket ned hurtigst muligt. Vores forretning har mere ud af, at det kun tager 14 dage, fremfor en måned eller to måneder.

Annonce

Tid med børnene

Restauratøren har handlet på forventet efterbevilling. Han valgte straks at sende sine medarbejdere hjem med løn i 14 dage, i tillid til sine revisorer, der rådgav ham om, at der garanteret ville komme gode hjælpeordninger. Hvad gør du så selv? - Jeg går herhjemme sammen med mine børn. Nu laver vi lidt mad sammen og laver lektier sammen, og vi får gået nogle ture og hygget. - Normalt er jeg ikke meget hjemme. Der er ikke noget skidt, som ikke også er godt for noget. Tue Nielsen har fire børn på tolv, otte, fem og tre år i hjemmet i Næsbjerg, som han nu har tid til at være sammen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce