Annonce
Ugeavisen Varde

Rugbrødet er afløst af muskler, maskiner og sved i den gamle brugs

Vores Fitness råder ud over træningslokaler også over et caféområde. Privatfoto
MOT & GU har åbnet Vores Fitness i den gamle brugs i Tinghøj, som lukkede i juni 2018. Har fået 473.000 kroner i tilskud.
Annonce

Tinghøj: Hvor der før stod rugbrød og andre dagligvarer, står nu fitnessmaskiner, der kan få sveden frem. Det er Mejls-Orten-Tinghøj Gymnastik- & Ungdomsforening, MOT & GU, der står bag Vores Fitness, som er indrettet i den gamle LokalBrugsen, som lukkede i juni 2018.


Vi ville gerne skabe noget, der kunne danne rammerne for at dyrke motion, sundhed og fællesskab til glæde for mange aldersgrupper.

Formand Nathasia Jensen, MOT & GU


Det nye fitnesscenter er på 140 kvadratmeter og er især løftet på vej med 200.000 kroner i tilskud fra DIF og DGI´s Foreningspulje og 165.000 kroner med midler fra LAG Fanø-Varde. Derudover har SE Vækstfonden støttet med 100.000 kroner, ligesom det lokale udviklingsråd og Skads Herreds Sparekasse har givet henholdsvis 5.000 og 3.000 kroner. Et samlet tilskud på 473.000 kroner.

Annonce

Liv og sammenhold

Efter møde med både fitnesskonsulent Kasper Mouritz fra DGI Bevæg dig for livet og hele byen i vinteren 2019 tog Vores Fitness form. Både i tanke og handling.

Det nye fitnesscenter er indrettet i den gamle LokalBrusgsen, som lukkede i juni 2018. Privatfoto

- Vi ville gerne skabe noget, der kunne danne rammerne for at dyrke motion, sundhed og fællesskab til glæde for mange aldersgrupper. At skabe liv og sammenhold i lokalområdet, så det fortsat vil være godt og attraktivt at bo i Mejls-Orten-Tinghøj og ikke mindst gøre motion til et trygt og let valg, siger formand Nathasia Jensen fra MOT & GU i en pressemeddelelse.

De første 90 medlemmer har tegnet et abonnement til Vores Fitness, som har 14 uddannede instruktører, der hver har været på et 40 timers kursus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce