Annonce
Ugeavisen Varde

Så fræk er Varde

Rune Kjelsmark er presseansvarlig hos Danmarks største webshop, Sinful.dk. Han har dykket ned i firmaets salgsoversigter for Varde det seneste års tid. PR foto
En af de ting, man kan gøre for at holde liv i gnisten i soveværelset, er at introducere sexlegetøj. Og det går helt godt i Varde. At dømme efter Danmarks største online sexshop, Sinful, så er der ganske pænt gang i vardensernes sexliv.
Annonce

Varde: Sinfuls salg af sexlegetøj steg med knap 35 procent i Varde fra 2019 til 2020.

- Kigger vi på, hvilke kategorier der har været mest populære i Varde i årets løb, så er især sexlegetøjssæt, onaniprodukter til mænd, mini vibratorer, dildoer med sugekop og masser af glidecreme. Og det er faktisk lidt det samme billede, som vi ser i resten af Danmark, så på mange måder minder salget i Varde om det, vi ser hos resten af danskerne, siger Rune Kjelsmark, presseansvarlig hos Sinful.


Det er ingen hemmelighed, at corona har haft en indvirkning på den store stigning i salget, som vi har oplevet i år.

Rune Kjelsmark


- Den største forskel i Varde fra 2019 til 2020 er, at dildoer med sugekop er med i toppen over de mest populære kategorier. Med en stigning på 82 procent i 2020, så er dildoer med sugekop blandt de mest populære produkter i Varde, siger Rune Kjeldsmark, som har dykket ned i salgstallene for Ugeavisen Varde.

- I Varde er salget af klitorisstimulatorer steget med lidt over 50 procent fra 2019 til 2020. Mændene i Varde har især købt onaniprodukter som Tenga æg, og i parkategorien er der sket en stigning på 37 procent inden for salg af sexlegetøjssæt, der indeholder flere forskellige produkter. Og så er parrene i Varde meget glade for parvibratorer, fortæller Rune Kjelsmark.

Annonce

Corona og sex

I det hele taget har forretningen oplevet et sammenfald mellem øget salg og corona.

- Det er ingen hemmelighed, at corona har haft en indvirkning på den store stigning i salget, som vi har oplevet i år. Og selvom stigningen er sket på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at så mange danskere har brugt tiden på at rykke endnu tættere sammen hjemme i dobbeltsengen. Vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne til et bedre sexliv og ved at åbne snakken om sex og sexlegetøj, så tror jeg også, vi kan være med til at bringe mere kærlighed og nærvær ind i hverdagen, siger Rune Kjelsmark.

Sexlegetøj kan være med til at vække lysten til live og give ny inspiration til sexlivet. Vær åben overfor at prøve noget af, tag det gerne fra den humoristiske side og se, om du og din partner kan finde nye erotiske eventyr sammen. PR foto Sinful

Sinful udgiver hvert år med masser af funfacts over ting som de mest populære stykker sexlegetøj, hvilke byer, der bliver købt mest og mindst sexlegetøj i, hvor der sælges mest kink og meget mere. Man kan selv dykke længere ned i rapporterne på Sinfuls hjemmeside.

Det er der købt mere af i Varde i 2020:

 • Dildoer med sugekop: 82 procent
 • Rabbit vibratorer: 73 procent
 • Floggers: 66 procent
 • Parvibratorer: 55 procent
 • Klitorisstimulatorer: 50 procent
 • Brystklemmer: 47 procent
 • G-punkts vibratorer: 45 procent
 • Blindfolds og masker: 43 procent
 • Anallegetøj med vibrator: 42 procent
 • Bækkenbundskugler: 40 procent
 • Onaniprodukter til mænd (uden vibrator/teknologi): 39 procent
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce