Annonce
Ugeavisen Varde

Særudgave af Madskoler for børn på Horne Skole i efterårsferien

Billedet er fra en tidligere madskole på Lunde Skole. Arkivfoto: John Randeris
Annonce

Horne:  ’3 dage med Madskoler’ er navnet på en 3-dages aktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode oplevelser med mad. Aktiviteten erstatter de 4H's Madskoler, som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19. I Horne afholdes ’3 dage med Madskoler’ på Horne Skole mandag - onsdag i uge 42. Der er stadig ledige pladser, oplyser 4H i en pressemeddelelse.

Tilmelding til efterårsferiens ’3 dage med Madskoler’ er netop åbnet. Flere steder er der allerede udsolgt, men i Horne er der stadig ledige pladser. Programmet for særudgaven af ’3 dage med Madskoler’ tager udgangspunkt i erfaringerne fra tidligere års Madskoler, siger Line Munk Damsgaard, der er projektleder for Madskoler og ernæringschef i Landbrug & Fødevarer.

- Vi har udvalgt de bedst egnede aktiviteter fra tidligere års materialer og tilrettet dem samt fundet nogle af de mest succesfulde opskrifter fra Madbogen gennem tiden. Og så har vi selvfølgelig skærpet fokus på hygiejnen, ligesom aktiviteterne foregår i små faste grupper alle tre dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce