Annonce
Ugeavisen Varde

Sæt fuldt blus på lyskæderne - og vind

Lokalredaktøren i Varde, Dorthe Knudsen, er helt vild med julelys. Det håber hun at andre også er - i givet fald har alle i Varde Kommune nu mulighed for at vinde en kæmpe præmie som Varde Handel sponsorerer. Privatfoto
Lokalredaktør Dorthe Knudsen skyder en sand lysfest i gang.
Annonce

Varde Handel har i år brugt ekstra mange penge på julebelysning i Vardes midtby. Det vil vi på Ugeavisen Varde meget gerne bakke op om.

Lysene stråler ved juletid rundt i mange af vores byer - en sand fornøjelse. Vi håber, at vi med denne konkurrence kan gøre fornøjelsen rundt i hele kommunen endnu større - med millioner af private julelys også.


Når lysene er på plads, og mørket sænker sig, så tag nogle gode billeder af dine egne kreationer, af naboens eller hele gadens, og mail billedet til Ugeavisen Varde.

Dorthe Knudsen, lokalredaktør


På klimakontoen er julelys en mindre ting. Vi har fået fysikklassen 2.x på Varde Gymnasium til at regne på det. En energiøkonomisk LED-kæde med 160 dioder og en effekt på 3 Watt koster kun 64 kroner i strøm, hvis den er tændt døgnet rundt i et helt år, lyder deres beregning.

Så vi vil med god klima-samvittighed sætte gang i konkurrencen - Vi lyser op.

Det handler ganske enkelt om at gå fuldstændig lys-amok. Med mange lys, med lys i former og farver, med naturligt look eller noget helt andet. Find selv på det, der gør dig glad - så vil det med garanti også fremkalde glæde og smil hos andre.

Vi lyser op - sådan deltager du

Du kan deltage alene med dit hus, din lejlighed, eller din altan. Eller I kan gå sammen om lave den flotteste lysgade - det bestemmer I selv. Det vigtigste er, at du sender et billede (i HØJESTE opløsning) til os på red.varde@ugeavisen.dk med navn og adresse og telefonnummer.

I slutningen af december kårer vi vinderen ud fra de tilsendte fotos.

Sidste frist for at indsende foto er onsdag den 16. december.

Vinderen bliver offentliggjort i Ugeavisen Varde på print, online og på vores facebookside.

Når lysene er på plads, og mørket sænker sig, så tag nogle gode billeder af dine egne kreationer, af naboens eller hele gadens, og mail billedet til Ugeavisen Varde.

Vi sørger for at udbrede den gode stemning i billederne løbende på vores hjemmeside, på Facebook og i Ugeavisen Varde, og når vi nærmer os jul - helt præcis den 16. december - så slutter muligheden for at deltage i konkurrencen hos os.

Vi uddeler præmien, som er en KÆÆÆMPE kurv, sponseret af Varde Handel, til vinderen af Vi lyser op i slutningen december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce