Annonce
Ugeavisen Varde

Søvncoach Sofia Sølvig: Sådan guider du dit barn i søvn

Sofia Sølvig, Mindful Børneliv, Alslev: Foto: Malene Wonsbek
- Du kan med fordel inddrage nedenstående tre trin som en ny del af jeres hverdag, og du vil opleve, at det bliver meget lettere at guide dit barn i søvn, siger Sofia Sølvig. Den 26. april har hun sit næste online forløb til forældre, der ønsker at deltage i det fulde program for, hvordan man guider sit barn i søvn med Dream. Her er et udpluk og en QR-kode specielt til Ugeavisen Vardes læsere.

Trin 1: Vær sammen.

Vælg at lave en aktivitet med dit barn om eftermiddagen. Måske I har lyst til at gå en tur, spille et spil, lege en sjov leg eller noget andet I gør sammen.

Prøv nu at have din fulde opmærksomhed, på det I laver sammen.

Lyt med din fulde opmærksomhed til det, dit barn fortæller.

Se med fuld opmærksomhed på dit barn.

Når du bemærker, at din opmærksomhed trækker sig væk og hen imod tanker om praktiske gøremål, bekymringer eller andet, så vælger du kærligt og venligt imod dig selv, at parkere dine tanker. Sig indeni til dig selv: ”Det må vente. Lige nu er jeg sammen med mit barn”, og flyt din opmærksomhed tilbage til dit barn.


Du kan lære børnemeditationen via QR- koden. Den er gratis og min gave til Ugeavisens læsere.

Sofia Sølvig


Trin 2: Hold øje.

Cirka ved 19.00-19.30 tiden er det vigtigt, at du holder øje.

Det, du skal kigge efter, er, hvornår dit barn begynder at gnide sig i øjnene, gabe og helt af sig selv virker lidt træt. Lige der, selvom det måske er før det tidspunkt, dit barn plejer at blive lagt i seng, er dit barn klar til at blive puttet og sove.

En hyppig årsag til, at mange børn har svært ved at sove, er nemlig, at de er overtrætte. Derfor er det også så vigtig, at børn i dagplejen får deres middagslur og i børnehaven får tilbudt hviletid.

Sov sødt.  Børnemeditation kan blive en del af en putterutine. Foto: Malene Wonsbek

Trin 3: Børnemeditation.

Som en del af jeres putterutine vil jeg anbefale dig at udføre denne lille børnebodyscan. Den tager blot tre-fire minutter, men gør en verden til forskel.

Du kan lære børnemeditationen via QR- koden. Den er gratis og min gave til Ugeavisens læsere.

Børnemeditationen i QR-koden kan anvendes til børn i alderen 0-5 år.

Rigtig god fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce