Annonce
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
Ugeavisen Varde

Se de flotte billeder fra kokketræf i Varde: Lokal gourmetmad på højt niveau

Her er et udpluk af billederne fra kokketræffet hos Von Lügenhals, hvor flere af lokalområdets restauranter kiggede forbi i den gode sags tjeneste.
Annonce
  • kokketraef i svampeugen 04
    Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 06
    Flere dage før 14. september var der udsolgt. Her er det bestyrer hos Varde Garten, Louise Sihm Kloster, der guider gæster til de forskellige borde. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 05
    I et ekstra lokale ovenpå sad et større selskab, men de blev så absolut ikke snydt for hverken god mad eller historier fra de forskellige kokke. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 02
    Ho Kros lækre ret var nummer tre på listen, som gæsterne fik lov til at smage på. De blev anrettet på flotte tallerkener med et historisk touch. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 12
    Unge Philip Bartholdi fra Høfde 4 havde brugt utallige timer på at gøre sin ret klar, som var én af de første. Ved sin side havde han Kenneth Vejers, som er restaurantchef hos Høfde 4 og var med for at præsentere vinen. Høfde 4s ret var kåldolmere fyldt med kantareller confiteret æggeblomme, løvstikke og svampe consommé. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 07
    Her er der et nærmere kig på Høfde 4's ret, som var populær blandt de fremmødte gæster. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 03
    Claus Skov og Mette Bjørn hjælper til med anretningen. Begge kommer fra Hr. Skov. Foto: Jacob Schultz
  • kokketraef i svampeugen 10
    Bo Rasmussen skænker vin til de glade gæster. Foto: Jacob Schultz
Ugeavisen Varde

Mere turbo på Vardes erhvervsudvikling

Annonce
Ugeavisen Varde

Vil en CO2-afgift på biologiske processer sikre livet på landet?

Annonce
Ugeavisen Varde

Som 18-årig fik han arbejde i køkkenfabrikkens finerværksted - for tre år siden vendte han "hjem"

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Se videoen: Håbet var 800 hjemmelavede vimpler - Resultatet blæste Elsebeth og Susanne bagover

Ugeavisen Varde

Per har solgt 35 boliger på under ét år: Derfor kalder ejendomsmæglerkæde ham for "guldgraver"

Ugeavisen Varde

Kan du huske CO2-regnskabet fra folkeskolen?

Ugeavisen Varde

Der skal findes en afløser til René: Dagligvarekæde tager konkrete skridt for at finde nye købmænd

Ugeavisen Varde

Betjente måtte springe for livet, Helle fik ingen penge fra feriegigant, og lokal skole er politianmeldt: De største historier på ét minut

Ugeavisen Varde

Går dine børn på Varde Kommunes idrætstalentlinje?

Ugeavisen Varde

John har 25 års jubilæum på det tidligere FiberVisions

Ugeavisen Varde

Lokal ildsjæl om folkeskoven fra Coop: - Hvor er det folkelige i det her? Vi har ikke hørt en skid

Ugeavisen Varde

Derfor skal Preben Friis-Hauge i Folketinget

Ugeavisen Varde

Hånden på hjertet, så spiser Pernille chokolade hver dag – og taber sig

Ugeavisen Varde

Politiker fra landbrugstung kommune forsvarer CO2-afgift: Der er mangel på arbejdskraft og tilbud om omskoling

Ugeavisen Varde

Sådan kan du lære noget nyt om elsket egn: Heinrich har brugt 200 timer på særligt projekt

Annonce