Her er et udpluk af billederne fra kokketræffet hos Von Lügenhals, hvor flere af lokalområdets restauranter kiggede forbi i den gode sags tjeneste.
Copy link address
Martin Jørgensen marjo@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kokke fra Varde-området mødtes tirsdag på Von Lugenhalz for at lave en syv-retters menu til 60 fremmødte gæster. Overskuddet går til præmier ved konkurrencer for kokkeelever fra området. Foto: Jacob Schultz -
Flere dage før 14. september var der udsolgt. Her er det bestyrer hos Varde Garten, Louise Sihm Kloster, der guider gæster til de forskellige borde. Foto: Jacob Schultz -
I et ekstra lokale ovenpå sad et større selskab, men de blev så absolut ikke snydt for hverken god mad eller historier fra de forskellige kokke. Foto: Jacob Schultz -
Ho Kros lækre ret var nummer tre på listen, som gæsterne fik lov til at smage på. De blev anrettet på flotte tallerkener med et historisk touch. Foto: Jacob Schultz -
Unge Philip Bartholdi fra Høfde 4 havde brugt utallige timer på at gøre sin ret klar, som var én af de første. Ved sin side havde han Kenneth Vejers, som er restaurantchef hos Høfde 4 og var med for at præsentere vinen. Høfde 4s ret var kåldolmere fyldt med kantareller confiteret æggeblomme, løvstikke og svampe consommé. Foto: Jacob Schultz -
Her er der et nærmere kig på Høfde 4's ret, som var populær blandt de fremmødte gæster. Foto: Jacob Schultz -
Claus Skov og Mette Bjørn hjælper til med anretningen. Begge kommer fra Hr. Skov. Foto: Jacob Schultz -
Bo Rasmussen skænker vin til de glade gæster. Foto: Jacob Schultz