Annonce
Ugeavisen Varde

Signe og Laura fra Frøstruphave Efterskole er i DM-finalen i sangskrivning

Signe Lyngsøe Poulsen og Laura Rentius Sørensen fra Frøstruphave Efterskole er i finalen i efterskolernes sangskrivnings-DM med sangen "Way of Life". Foto: Frøstruphave Efterskole
Annonce

Nørre Nebel: Signe Lyngsøe Poulsen og Laura Rentius Sørensen fra Frøstruphave Efterskole kan sætte musik og ord sammen så godt, at de lige nu konkurrerer mod 14 andre ved DM i sangskrivning for efterskoler. Signe og Laura deltager i konkurrencen med deres sang "Way of Life", der nu skal bedømmes af juryen, som blandt andet består af Carpark North-forsanger Lau Højen og sanger og sangskriver Annika Aakjær.

De to piger har skrevet sangen i forbindelse med musikundervisningen på Frøstruphave Efterskole, og bagefter fik de to kammerater til at hjælpe med at indspille den, så de kunne deltage i konkurrencen.

- Vi er ret spændte på resultatet, og det er lidt vildt, at der er nogle kendte musikere, der sidder og lytter til vores sang, siger Signe og Laura i en pressemeddelelse.

I sangen synger de to piger om de fire årstider, og hvordan de kan være billede på et livsforløb. Vinderen bliver fundet med udgangen af maj måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce