Annonce
Ugeavisen Varde

Snemand Frost og familie er flyttet ind i Varde Garten

Chefkokken på Von Lügenhals, Troels Severin Jakobsen, står her sammen med familien Frost. PR-foto
Så er der jul i Varde Garten med blandt andet 2,5 meter høje snemænd.
Annonce

Varde: Fra den 29. november vil Varde Garten forvandle sig til et julelandskab med juletræer, kæmpe snemænd, nisser, gran, lyskæder og lysnet.

- Vi håber, at Varde Garten bliver et samlingssted i julen, derfor pynter vi op med både nisser og meterhøje snemænd. I julemåneden vil der være aktiviteter med musik, mad, søde sager, og juleudsmykning. I år skal ses som en lille forsmag på, hvad der venter i julen 2020, lover Michael Bech, direktør i Varde Garten.

Der inviteres primært til aktiviteter i weekenderne, og næsten alle er gratis. Den 29. og 30. november foregår aktiviteterne i samarbejde med Varde Handel. Fra den 1. december og de efterfølgende weekender vil Varde Garten selv være vært ved flere juleevents.

- Vi er virkelig glade for den store opbakning, der har været omkring fællesspisninger, påske, oktoberfest, halloween. Personligt er jeg selv vild med julen og glæder mig til alle vore juleaktiviteter. Den 15. december holder vi eksempelvis en stor juletræsfest, hvor man kan bygge sin egen snemand eller få taget et sjovt billede med snemand Frost og familien, siger Karina Vagner Rasmussen, der er bestyrer af Varde Garten, og tilføjer:

- Der er i øvrigt stadig flere loppe-pladser i forbindelse med nissefestivalen den 30. november, så man kan godt nå at få en stand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce