Annonce
Ugeavisen Varde

Socialdemokratiet i Varde holder en mindre 1. maj-fejring

Borgmesterkandidat Søren Laulund (S) vil være blandt talerne til Socialdemokratiet i Vardes 1. maj-arrangement, som i år bliver noget mindre på grund af coronarestriktionerne. Arkivfoto: André Thorup

Varde:  Socialdemokratiet i Varde inviterer medlemmer i begrænset omfang til 1. maj i et ”lukket” arrangement og overholder derved besøgsforbuddet på maks. 50 deltagere for en udendørs forsamling. Det oplyser Socialdemokratiet i Varde i en pressemeddelelse.

Flere indflydelsesrige politikere vil holde tale for den indbudte skare på dagen. Arrangementet afholdes på Kollevej 101, 6830 Nørre Nebel fra klokken 13.

Spidskandidaten for Socialdemokratiet, Mette With Hagensen, holder tale, og hun vil sammen med socialdemokraterne i regionen tage kampen op med den nuværende formand for regionen i Syddanmark.

Det samme gør borgmesterkandidaten i Varde Kommune, Søren Laulund (S).

Ikke alene er det lykkes at få to store kandidater, men også en højaktuel transportminister Benny Engelbrecht (S), der lige har lanceret et transportforslag for Danmark, har meldt sin ankomst, hvis ikke der ligger for meget på hans ministerbord.

- Det bliver en lille, men for os i Socialdemokratiet i Varde stor dag, og vi glæder os rigtig meget. Det er en kampdag, der savnes meget og sidste år måtte de lokale arrangementer af 1. maj, der normalt er offentlige og afholdes i Arnbjerg jo desværre aflyses, skriver Socialdemokratiet Varde i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce